LENNOX

2015, Allmänt, Bilder

Jag blir seriöst kär i Lennox på nytt varenda dag. Han är så artig och snäll! När han får något så säger han nästan alltid "tack" även om det är ett glas vatten bara. Han säger "tack för maten" när han har ätit och han säger "gonatt, jag älskar dig" när vi ska sova. Man smälter för han är så himla söt samtidigt!

Sen så är han lite lillgammal och säger saker som "vad tror du?" Om jag frågar något hahaha. När han måste städa upp efter sig i rummet så vill han kramas och säga hur mycket han älskar oss osv för att slippa städa. Det funkar såklart inte och då hör man han i sitt rum hur han stånkar och stönar och ba "ååååhhhhhh" för att verkligen visa oss att han inte vill städa.

När det gäller mat och man frågar vad han vill äta så säger han typ alltid "ris" eller som det senaste han börjat med "jag kan ta en köttgryta" hahahaha.

Om någon vill ge han läsk eller godis så vill han såklart ha det men har börjat titta på mig och säga saker som "Man får bara äta/dricka det på helgen" eller "Nej för då får jag svarta tänder".

Sånger är också något man hör väldigt mycket av här hemma. Hans söta lilla röst sjunger "Imse vimse spindel", "Sockerbagaren" osv.

På nätterna kan han väcka en och sägs "jag vill komma till dig" eller "kan jag få sova på din kudde?"
Både jag och Ilir dör för sakerna han säger varenda dag.

När någon inte svarar i telefonen så blor han ledsen och ser helt nedstämd ut. Och säger typ "jahaa hon svarar inte så då blir jag ledsen" eller "han vill inte prata med mig".

Gillar