KVINNLIGA VAKTER

En sak jag inte fattar är kvinnor som är väktare.... Speciellt i ett fängelse!!! Där de är ensamma!! Okej att det finns en och annan Rambo-kvinna men face it: Män är starkare än kvinnor (OBS! Endast fysiskt).

Vad fan ska en kvinna göra om en man hoppar på henne? Det är samma sak med såna väktare som går runt i butiker.... Antingen är de små kvinnor som är 50+ eller långa unga män som är smalare än mina hårstrån! Och riktiga mesar bakom sin vaktbricka!

Man ska inte döma en bok efter omslaget men ibland kan man faktiskt det....

Samhället ska vara så himla lika mellan kvinnor och män men shit alltså...... Nageljobb passar inte män och fängelsevakt passar inte kvinnor punkt slut!
Låt alla vaktjobb gå till starka män och rambo-kvinnor ist! Hur sjukt är det inte att JAG kan bli typ ordningsvakt eller väktare om jag vill haha? Bara blåsa på mig så ramlar jag. Min käft är vass det vet jag men tanken på att jag skulle slåss.... Mohahaha jag hade sprungit!

Gillar

Kommentarer

Guest
,
För de första kanske de går igenom försvaring /shydd och massa saker innan den får jobbet. Tycker inte de rätt att säga att de bara män som ska ha de jobbet. Visst män kanske e starkare på de sättet men de finns ju teknik på att om någon hoppa på dig va de ska göra å de har dom nog lärt dig självförsvar dette de jaa. Och sen tycker jaa fan o meed killar är bättre än tjejer på naglar.. har du inte sett i gbg och stor städer...att killar med jobbar med naglarna.. och plus ser mkt bättre ut...alla fall kineser/thailändare..såå allt du skrev är bullshit bara din dåliga åsikt..
GIIZELA
GIIZELA,
Ja det är som sagt MIN åsikt. Jag vet att man går igenom olika försvarsutbildningar men vad hjälper det när en stor man hoppas på en liten tjej? Hade det hjälpt hade inte t.ex fängelsevakter mördats och skadats! Men som jag skrev så tycker jag att om man är en rambokvinna (stark, Kan teknik osv) så kan dom ha såna jobb men inte annars.
nouw.com/giizela