KAOS

Sorry för väldigt kass uppdatering men jag har verkligen inte haft tid. Igår åkte jag och färgade håret. 3550kr blev det och då hann vi inte ens klippa mig!!! Det var värsta kön på vägen dit så vi blev sena och sen stressade Ilir ihjäl mig för att han skulle jobba. Så jag får boka in en klipptid här i Halmstad nu i dagarna för mitt hår är typ till svanken och det är inte fint att ha så långt. Mitt i all stress så glömde jag kvar min jacka med nycklar i! Kaos!

Sen igår så direkt när vi kom till Halmstad så skulle Ilir jobba och jag skulle till Norre Port och fira Hatices födelsedag. Min snälla svärmor kom hit och sov över och passade barnen när dom sov. Under hela dagen så hade hon Lyndon och Mamma hade Lennox så jag såg dom knappt igår.

Det var jättemysigt att sitta ute på Norre Ports uteservering och äta/dricka med tjejerna. Och Hatice gillade armbandet jag gav henne. Det var ett i rose som hon typ är besatt av från Michael Kors. Jag vill också ha en sån fast i Guld. Men tycker priset är lite saftigt så jag snålar mot mig själv.

Idag så var jag med Mormor i stan för jag hade saker att fixa som jag inte hunnit med men fick inte tag i allt och jag hade sååååå gärna velat åka till Emporia innan bröllopet men Ilir kommer inte ha tid så om någon är sugen, just holla :)

Jahopp och sen ikväll åt vi på Oscars med barnen och avslutade kvällen med fika hos Mormor & Morfar.

Snipp snapp snut så var sagan slut :)

Gillar

Kommentarer

Sarah,
Va kul o färga håret 😊
CheerSarah.devote.se