JULAFTON

2015, Lennox & Lyndon, Bilder

Vår Julafton började vid kl 14 då vi hade julklappsutdelning här hemma hos oss. Tomten kom också! Snacka om att mina barn blir bortskämda! Lennox har massor av fina nya och roliga leksaker att leka med och fina kläder. Och Lyndon har fått massa bra bebissaker som vi ville ha till honom. Sen fick de pengar och presentkort med.

Vi har aldrig haft så lite julklappar till oss själva som i år men jag har allt jag kan önska och har precis fått världens finaste julklapp i form av en bebis. Min familj är det bästa jag har och har jag dom så har jag faktiskt allt. Det har nog aldrig hänt förr att jag inte haft värsta önskelistan haha.
Innan min familj kom så såg vår lilla gran så fjuttig ut men sen låg det julklappar över hela golvet.

Lennox var jätteglad över sina presenter och det är huvudsaken iaf :)

Sen var vi hos Mormor och Morfar och åt och åt och åt. Efter kl 22 någon gång så gick vi hem för att barnen skulle sova och jag bara testade att amma Lyndon ordentligt när vi låg i sängen och wow det gick! Han fattade äntligen! All pumpning har gjort stora framsteg och jag är glad att jag inte gav upp. Nu ligger jag i sängen med min stora ängel och den lilla är jämte mig i vagnen och sover. Fyfan vad jag älskar mina barn! Jag är så tacksam och glad över att ens få ha dom, att de är friska och bara världens finaste! Och Ilir är en riktig dröm-man just nu. Världens bästa Pappa är han definitivt! Jag känner mig faktiskt väldigt lycklig.

Stort tack för alla julklappar till Lennox & Lyndon och tack till Mormor & Morfar för allting idag. ❤️

Gillar