JESSICAS MÖHIPPA

2016, Bilder, Allmänt

Igår så överraskade vi Jessica med en Möhippa som började på Punch i Tylösand och avslutades på en sida som är mer "vår" på Linehed haha. Man trodde att alla skulle ha värsta high class på Halmstads finaste ställe men vi fick se både det ena och det andra.

På Linehed så festade vi vidare och jag och Donna stängde in Jessica i sovrummet medans vi klädde ut Jessica till albansk Nuse eftersom hon faktiskt ska gifta sig med en alban hahaha och herregud vad längesen jag drack alkohol. Jessicas Mammas gin&tonics är typ tradition när man är där. Jag dricker typ aaaaaldrig förutom när jag och min svägerska dricker cider i vår ensamhet för att vi tycker synd om oss själva hahaha. Och då delar vi typ en för att dom smakar så himla äckligt.


Det var en rolig kväll iaf med alla tjejer... Jessica, Hatice, Sabrina, Natti, Kajsa, Donna, Lykke och Jessicas Mamma.... Sen kom jag hem vid kl 1, där min snälla svärmor var med barnen. Lennox vaknade som en galning och skrek och hade hög feber. Så det blev inte mycket sömn inatt.  • Nära Halmstad

Gillar