HOME

2015, Lennox & Lyndon, Bilder

Idag fick vi äntligen komma hem. Vår bebis är helt perfekt och klarade alla tester med bravur. Jag däremot har lite komplikationer i magen och har fått någon typ medicin som används vid abort så jag har ganska ont i magen trots smärtstillande medicin. Imorgon ska jag på en vidrig undersökning igen. Att göra en gyn undersökning när man nyss fött barn.....det får inte att beskriva hur vidrigt det är!

Sen direkt efter att jag är klar så ska vi till BB och så ska dom göra tester på Lyndon. Bl.a den läskiga nålen i handen. Mitt hjärta kommer brista imorgon känns det som.

Men annars känns det skönt att komma hem faktiskt.. Vi hade ju saknat ihjäl Lennox med! För övrigt känner jag mig som en kossa för Lyndon vägrar amma ordentligt så jag måste pumpa för att få igång mjölken ordentligt. Jag vill verkligen amma så jag kämpar på. Vi hyrde en likadan pump som de har på sjukhuset och det funkar än så länge så hopps allt kommer igång som det ska snart.

Idag är det bara vi fyra här hemma för vi känner att vi måste landa lite innan alla besök. Och Lennox måste få vänja sig med.

Gillar