HEAVY SHIT

2015, Allmänt, Bilder

Det känns som att den kommande veckan kommer att bli tuff. Jag har lite jobbiga saker att ta tag i blääää. Sånt som tynger/stressar mig eller gör mig ledsen och jag bara måste ta tag i! Sen ska jag jobba trots att det tydligen ska bli fint väder. Lite tråkigt faktiskt!

En annan sak jag ska ta tag i är mitt mobil-beroende. Jag är en kass Mamma just nu för jag märker att jag sitter mycket med min telefon. Jag hinner knappt öppna ögonen på morgonen innan jag kollar i telefonen. Lennox förtjänar bättre! Så från imogon så kommer jag ha mobilförbud. När jag är hemma så ska jag lägga telefonen i ett annat rum och behöver jag skicka ett sms eller ringa så får jag göra det men sen låta bli den. Mitt wakeup call var innan när Lennox höll på med något och jag kollade i mobilen och TVn samtidigt. Då sa han: Mamma kolla på mig istället. Jag har aldrig känt mig så kass! Mitt lilla hjärta förtjänar all uppmärksamhet i världen och jag hoppas att Ilir också lägger av med sin telefon för han är värre än jag även om han själv inte tycker det.

För övrigt så lipar jag typ 5 gånger om dagen av konstiga anledningar. Det måste vara för att jag är gravid föf jag är verkligen helt känslig.

Nu måste jag försöka sova! Gonatt!

Gillar