FUCKING GRIS!!!!

2013 / 2014, Allmänt

Kl är fan 6.15 och jag kan inte sova. Jag vill typ kräkas, skrika och slå en viss person samtidigt!!!! Nu vet jag varför jag hade ont i magen och nu känns det ännu värre! Folk slutar aldrig förvåna alltså.... Dom kan fan ljuga dig rakt upp i ansiktet med gott samvete! Såna jävlar ska fan ha stryk!!! Jag är inte en person som varken kan eller vill slåss men helvete vad stryk jag hade utdelat just nu! Jag kan riktigt fantisera om det!!!

Det är bäst att aldrig tro eller lita på någon förrän personen visat att det går. Hur bra det än verkar så ge inte ditt allt förrän du har svart på vitt! Och blir man sviken med något oacceptabelt så ska man kicka ut människan ur ens liv! Det är dock lättare sagt än gjort, speciellt för mig som får dåligt samvete och tycker synd om folk som inte ens förtjänar det, hela tiden! Men denna människa har fått flera chanser.........om samma sak!!!! Fyfan!!!!

Gud vet vad jag blivit sviken i mitt liv av olika människor, därför umgås jag inte med massa vänner som förr. Det räcker med sina närmsta vänner. Alltså jag kan bara inte fatta hur man kan såra någon medvetet!!!! Speciellt en person som gör vad som helst för dig!!! Hur man kan vara en sån fittjävel!!! Så falsk och spela som att allt är bra! Jag äcklas av dig ditt jävla äckel!!!! Egentligen borde jag fan hänga ut dig här och visa allt men då hade jag bara tyckt synd om dig som vanligt din hemska människa! Och jag hade skämt ut mig själv, genom att visa flera tusen läsare, personen som lyckats få mig till att bli en dum jävel som fortsatt gå på dina dåliga bortförklaringar, trots att jag alltid vetat innerst inne att det inte var sant.

Nu ska jag försöka att inte lägga mer energi på detta! Gonatt och dra åt fucking helvete!

Gillar