FUCK OFF

2016, Allmänt

En sak vill jag att alla i min närhet ska veta.... Från och med nu är det slut med att alla kan räkna med Gizela och Ilir gällande olika saker! Jag kommer behandla dig exakt som du behandlar mig, mina barn och min man. Det spelar ingen roll om du är en främling, bekant, vän, familjemedlem eller släkting. I will treat you like you treat me! Jag tar fan ingen oförtjänt skit!

Både jag och Ilir har insett en hel del om folk de sista månaderna och vissa saker är fan oacceptabla! Vissa saker gör lite ont i hjärtat och andra saker är bara att skratta åt! Alltså det finns ju en och annan som verkligen borde skämmas men som inte gör det! Wonder why?

Sen en annan sjuk men ändå lite "rolig" sak är att det finns dom som tror att man är helt tappad i golvet. Alltså det som är bra med att vissa tydligen ser mig som en bimbo är att folk underskattar mig och inte inser hur smart jag är! Men om vi ska börja jämföra och ge oss in i en diskussion så får vi se vem som är bimbo och inte ;)

Snälla jag är inte dum på riktigt, jag spelar bara ibland. Jag gillar att driva helt enkelt! När någon tror att den skrattar åt mig så är det i själva verket jag som skrattar åt dom! Och bara för att jag inte vet hur man bytar däck på en bil eller typ skillnaden på diesel och bensin så är jag inte dum! Bara helt ointresserad. Om någon lär mig om den ointressanta skiten så vet jag.....vad är grejen?

Så med detta halv bittra inlägget så vill jag bara säga: treat me like a joke and I will treat you like it's funny ;)

'

  • Nära Halmstad

Gillar