FROM THE BOTTOM OF MY HEART

Okej lets get deep..... jag är såååå fed up med alla negativa människor runt omkring mig. Alltså er negativitet ger mig ont i magen varenda dag nästan!

Det enda folk gör är att klaga dag ut och dag in istället för att försöka förändra sin "miserabla" livssituation. Istället för att fokusera på sina egna mål och komma någon vart så trycker de hellre ner folk som lyckats åstadkomma det dom vill. De trycker ner andra för att själva må bättre. Avundsjuka kallas det! Varför inte vara glad ifall det går bra för någon man känner? Jag är seriöst jävligt trött på att behöva förklara mig om saker och ting. Vare sig det gäller ett val jag gör eller t.ex ett inköp! Vad angår det folk? Den enda människan det angår är Ilir, min man! Ingen annan! Speciellt när det gäller ekonomi.....då blir jag väldigt irriterad! Vi tjänar våra egna pengar och betalar våra egna räkningar. Vi får inte hjälp av någon med pengar, det är snarare vi som hjälper andra! Men ändå ska det klankas ner på oss för att vi "lever lyxliv".....om man nu kan kalla det så. Jag tycker att alla ska mind their own buisness.

Och dessa satans ormar som leker ens vän men som sprider drama och falska ord bakom ryggen. Jag spyr! Ni borde skämmas! Ens sak är jag jävligt stolt över när det gäller mig själv och det är att jag håller min käft i styr så det finns aldrig någon som kan komma och säga att jag sagt det ena eller det andra. Min rygg är alltid fri! Jag har lärt mig av mina misstag! Det kommer inte ord ur min mun som jag inte kan stå för. Så när man får höra saker "som man sagt"...... ska man skratta eller gråta? Speciellt när det är ren lögn! Varför ljuger folk om en sådan sak? Det är ju verkligen patetiskt! Fy vad pinsamt när man blir genomskådad!

Jag känner mig väldigt ensam just nu bland folk även om dom kanske sitter precis bredvid mig. Det är bara i mitt egna hem jag inte gör det. Alla är så upptagna av sig själva känns det som. Dessa ursäkter för allting.....jag orkar inte! Vissa verkar tro att de är de enda i världen med jobb, sömnlöshet, sjukdomar, barn, hem att sköta osv. Orden "nej" eller "jag kan inte" usch så tröttsamt....... alltså varför är jag så dum och ens försöker? Jag blir så jävla arg på mig själv! Varför är jag alltid den som försöker? Vissa med sina "nej" gång på gång på gång. När fan prioriterar någon tid för mig egentligen? Nä fuck off säger jag bara! Jag skiter i vad för relation jag har till personen, jag kommer behandla dig så som du behandlar mig, punkt slut!

Har du inte tid för mig så har jag inte tid för dig! Är du kall mot mig så är jag kall mot dig! Är du snäll så är jag snäll! Är du dum så hejdå! Vill du inte ha kontakt så skiter jag också i det då! Kanske inte innerst inne med på ytan så kommer jag också skita i det! Vill du ha en bra relation och är redo att jobba för det så är jag också det! Allt handlar om att ge och ta. Det kan inte bara komma från en sida.

Ibland måste man tydligen ha lite ont i hjärtat för att rätt ska vara rätt. Jag orkar inte tänka med mitt hjärta mer utan ska börja använda hjärnan istället. Jag vet att många tror, och alltid har trott, att jag är en kall person. Det är det sista jag är! Jag sitter däremot inte och "älskar" allt och alla på nätet eller blottar mina känslor för vem som helst. Men när jag väl gör det, då betyder du verkligen något för mig. Men jag fjäskar inte för folk och jag säger/visar inte falska känslor om jag inte verkligen menar det. Sen att jag är kass på att uttrycka min kärlek för familj och vänner är en annan femma. De enda som det faller sig naturligt med är min man och mina barn. Men inombords har jag så mycket kärlek för vissa och det krossar mitt hjärta när folk kastar bort det eller utnyttjar det.

Jag orkar inte lägga energi på att finnas för människor som inte finns för mig längre, att behandla folk bättre än vad de behandlar mig, jag orkar inte prioritera människor som inte prioriterar mig och jag kommer inte försöka ha kontakt mer med människor som ändå inte bryr sig. Räkna inte med mig mer..... är jag ensam i hjärtat så kan jag likabra vara det i verkligheten med. Whats the difference?

Gonatt! ✌🏼️#bestronggirl

Gillar

Kommentarer