FOOD & SHOPPING

2015, Mode, Shopping

Imorse så fick jag mitt tidigaste besök ever haha, vid kl 8.30 kom min svägerska Dona. Vi bestämde oss spontant för att gå till stan efter att jag lämnat Lennox och där blev det lite snabb shopping innan en efterlängtad lunch på Lotus. Jag har haft sånt sug efter kinamat i typ en månad så jag var tvungen att stilla mitt begär.

Och nu ligger tre nya julklappar under granen. Två till Lennox och en till bebisen (som om han kommer öppna den). Jag fick en nästan FÖR bra rabatt på Newbie idag så jag var bara tvungen.

Sista veckorna har jag ju nästan bara köpt saker till bebisen och jag får så dåligt samvete mot Lennox. Men nu mår jag lite bättre när jag såg hur glad han var över att det låg två paket till som var till honom. Han kommer bli glad när han ser att det är pirater på hans nya pyjamas.

Jag köpte faktiskt en jättefin klänning till mig själv med som verkligen är my-style-before-getting-knockedup. Jag kan inte ha den nu när jag är sprickfärdig men sen när magen försvinner. Och priset var löjligt billigt på den med plus att jag hade bonuscheckar att betala med. Det lönar sig att vara klubbmedlem alltså! Varje år på H&M så får jag ca 1500kr att handla för i checkar t.ex.

Snacka om att jag fyndat idag alltså!

Gillar