FIRA LYNDON

2017, Allmänt, Bilder

Imorgon så ska min familj komma för att fira Lyndons födelsedag på kvällen, 2 dagar tidigare eftersom att vi alla jobbar på Tisdag. Ilir är på jobbet imorgon med så vi får bli utan honom och sen tänkte vi att Ilirs familj kan komma på Tisdag när det är Lyndons födelsedag för då är Ilir hemma också. Ibland får det bli såhär eftersom vi blir så många annars. Man kan varken sitta, prata eller något.. Några gånger har båda våra familjer varit hos oss samtidigt och det har varit kaos haha. Sen alla våra barn som springer runt och gör liv. Man får inte plats 40 pers i en lägenhet lixom. Så vi brukar dela upp oss lite om vi inte har lokal för då firar vi alla tillsammans.

Jag beställde en Babblarna tårta som Lyndon tjatar om men bagarens barn blev sjukt så hon kunde inte baka. Så imorgon ska jag försöka lösa detta problemet på bästa sätt för en Babblarna tårta ska min lilla älskling ha! Det har jag lovat! Hade jag haft tid så hade jag bakat en själv men såna dekorationer tar flera timmar så det hinner jag inte.

På dagen så ska jag även försöka spendera lite tid med min man som jag knappt sett denna veckan. Mina svägerskor och min Svärmor ska göra en kvinnofest imorgon men jag får prioritera bort det denna gången tyvärr.

Nu måste jag sova, gonatt!

Gillar