FANTASY

2015, Allmänt, Bilder

Idag när jag lämnade Lennox på dagis så sa han "Mamma är arg på dig" till sin dagisfröken. Pinsamt! Sen sa han att jag hade kastat honom in i väggen innan vi gick till dagis och att han var arg på mig för det......ännu pinsammare. Han hade en period på sitt förra dagis när han sa att alla slog honom. Både vi, fröknarna och andra närstående. Jag antar att man märker på barn om dom får stryk eller har det dåligt hemma. Det får man ju hopps iaf för jag skulle aaaaaaldrig lägga ett finger på hans lilla kropp. Inte ens när han gör mig som mest galen har jag ens tänkt en tanke på att skada honom. Men det är såklart inte roligt att han säger så.

Man har ju hört om fall där typ socialen kommer och hämtar barn på dagis/skolan för att de sagt att de får stryk hemma osv och det är min värsta mardröm. Lennox har ofta blåmärken på benen och så nu säger han sånt här igen.....jag får ju lite panik! Hade någon socialarbetare hämtat honom för att han säger sånt här så vet jag inte vad jag hade gjort. Vi hade ju antagligen fått tillbaka honom eftersom dom utreder sånt där men ändå.

De sa på dagis idag att han har livlig fantasi.....i know, men hoppas bara han slutar säga sånt här. I affären en gång så skrek han: Sluta slå mig man får inte slå mig! Jag skämdes ihjäl och sa till han att jag aldrig skulle slå honom och att det inte är snällt att säga saker som inte är sanna. Ibland ser han t.o.m ledsen ut när han säger det och hade jag inte vetat bättre hade jag trott på honom!

Sen var han ledsen när jag gick idag och ville att jag skulle stanna. Jag får så ont i hjärtat :(

  • Nära Halmstad

Gillar