ETT TREDJE & SISTA BARN

Jag har kanske inte nämnt det här men vi har typ bestämt att vi vill ha ett barn till. A final one! Och hoppas på att det ska bli en flicka! Skulle det bli ännu en pojke så är jag såklart också superglad men eftersom jag redan är väldigt nöjd med att ha två så hade en flicka varit såååå kul. Det är väl alla kvinnors dröm? Men det blir vad det blir. Bara barnet är friskt. Det är alltid huvudsaken.

Och igår så fick jag tecken (tog jag det som iallafall) överallt. Först stod det såhär på kvittot som ni ser på bilden, sen var det andra tecken som jag till och med glömt bort nu haha

Efter min födelsedag kan jag bli gravid tänker jag... OM det nu ens går. Med Lyndon tog det lixom över ett år. Med ett tredje barn så kommer allt bli annorlunda denna gången. Våra liv ser helt annorlunda ut nu eftersom vi lyckats bygga upp oss lite mer och det ger inte samma stress och oro som tidigare för ekonomi osv.

Jag hade fortfarande varit tvungen att börja jobba typ 1-2 veckor efter att jag fött (om allt går bra då såklart) precis som jag gjort med mina andra barn. Fast bara 4 timmar per dag och det hade nog gått bra. Ilir får verkligen hjälpa till denna gången isåfall och vara hemma med barnet 4 timmar om dagen första året. Det finns ju flaska lixom och Ilir är typ bättre än mig med bebisar. Så det hade känts tryggt att lämna till honom. Många pappor vet inte ens vad man ska göra.

Sen är tanken att jag inte ska jobba 100% mer. Jag vill ha tid med mina barn innan dom blir stora. Sen hade vi stoppat tillverkningen. 3 barn är max! Med vårt liv hade vi inte haft tid med fler och då tycker jag inte man ska skaffa fler heller. Allas liv ser ju olika ut. Och jag vill även kunna fortsätta att ha egen-tid med varje barn så alla kan få full uppmärksamhet ibland.

Så vi får väl hoppas att detta kan gå vägen. Jag pratade med ett jättebra medium för två veckor sen och hon sa det här med barn.... och hon sa att hon inte brukar säga såhär men mitt nästa barn kommer bli en flicka. Det stärkte mitt hopp haha för jag tror stenhårt på henne då hon hade rätt om allt hon sa och sa saker hon inte kan gissa sig till eller veta. Jag var hos henne före jag och Ilir blev tillsammans och även efter. Och hon har haft rätt om ALLT!

Ett tredje barn kommer även innebära att vi inte kommer kunna åka iväg såhär som vi gör nu t.ex på ett bra tag. Men skitsamma det finns ändå inget bättre än att bara vara hemma min sin familj. Det är seriöst mitt favoritställe på jorden. Och vi har alltid varit spontana och gjort saker tillsammans osv och vi har alltid tagit med barnen, även när de var bebisar. Det är bara lite krångligare med alla saker, vagn osv men det går! Sen när barnet är lite större så dör det inte av att bli passad av någon familjemedlem några timmar, om det nu skulle vara något.

Första gången jag var tvungen att lämna mina bebisar var först när Lennox bara var en vecka gammal. För då krockade Ilir så jag var tvungen att åka till sjukhuset och ville inte dra dit Lennox i all panik. Så då passade hans faster Dona honom för jag litade på henne mest i världen. Hon tog hand om Lennox som om han var hennes egna. Så fast att det var jobbigt att lämna så var han i goda händer. Sen när Lyndon också var en vecka så var jag tvungen att gå till apoteket och även handla med Ilir. Så min andra svägerska Lavdije var den första att passa honom en stund. Det var mitt i vintern så tur man har familjen nära.

Vi har alltid varit bortskämda med barnpassning från familjen. När barnen varit lite större då. Men jag tycker faktiskt att det är bra att lära barnen att inte vara fastklistrad på föräldrarna utan att dom även vill vara med sina övriga familjemedlemmar. Annars blir det jättesvårt och dom blir ledsna och känner sig endast trygga med föräldrarna. Mina barn älskar att vara hos min Mamma, Mormor/Morfar, bror osv och dom älskar att vara med sin Farmor/Farfar, Faster, och hos sin Farbror och hans fru osv. Och deras barn kommer till oss och sover över osv. Det är så det ska vara tycker jag. En enda stor fet familj haha.

Gillar

Kommentarer