EMOTIONAL

2015, Allmänt

Jag har legat vaken sen typ kl 5 med rätt kraftiga värkar i magen och ryggen. Men inte så pass ont att det skulle vara förlossningsvärkar.... DET gör ONT kan jag ju säga, fyfan! Magen är stenhård just nu och så ont som jag haft nu har jag inte haft tidigare med detta barnet. Men jag antar att all stress, allt jag gjorde igår och att jag är rätt deprimerad och nedstämd påverkar en del. Medans jag borde vila under mina infektioner så är det de sista jag gjort. Jag har stressat upp mig över saker osv.

Jag ska verkligen göra allt för att jag själv ska må bra igen. NU! Det är jag som bestämmer hur jag ska ha det, ingen annan! Mina barn förtjänar en glad Mamma och jag vägrar att sista tiden av min graviditet ska vara negativ eller dålig på något sätt! Jag förtjänar att må bra! Att jag ens bär på det här barnet är lite av ett mirakel och are supposed to be the happiest time of my life typ. Seriöst alla som påverkar mitt liv negativt - step aside! Vill ni inte se mig lycklig så stick från mitt liv! Jag börjar få nog och kommer få ett stort utbrott på allt och alla snart och då är det kört! Då bryr jag mig inte mer hur ont det än må göra!

Ingen jävel ska få mig att känna mig som skit eller mindre värd, göra mig ledsen eller ge mig skit för något när de själva ärrar min själ, eller hindra min lycka mer!

Jag är trött på att folk frågar "Hur mår du" som artighetsfras och jag äcklas av mig själv när jag tvingar mig själv att säga "jag mår bra". OMG jag vill bara skrika ut att jag mår inte alls bra och har inte gjort det på länge!!!!!!!!!!!!!!!! Är du fucking blind och döv vill jag också fråga!? Jag frågar inte ens folk hur dom mår om jag inte menar det! Kanske är det mina graviditetshormoner som gör mig extra känslig just nu vad vet jag.......men såhär känner jag iaf!

Okej nu blev det här ett väldigt personligt inlägg som är väldigt negativt och jag skiter fullständigt i vilka spioner som spekulerar nu. Mitt liv går inte ut på att ha en falsk sida utåt!

Så jag säger det igen: tillför ni något positivt i mitt liv - stanna! Vill ni se mig olycklig - dra åt helvete! 

Idag kan faktiskt bli en bra dag med rätt inställning och sålänge allt går bra nu på förmiddagen. Vid kl 11 kanske jag kan andas ut lite vilket jag inte gjort på länge. Må Gud vara med mig! Sen tänker jag ha en grymt bra "födelsedag" i efterhand!!


Gillar