EMIL BYSSE

Jag försöker få Lennox att sluta prata så dumt som han gjort sista tiden. Han ska döda, skjuta och skära alla lixom. Sedan Halloween har han varit besatt av sånt trams och jag bestämde att det måste få ett slut! Så han har fått ta bort alla svärd/pistoler bland leksakerna och jag försöker få han att sluta gilla pirater eftersom det gått överstyr. Men sen i förgår pratar han inte dumt mer för vi påminner honom flera gånger om dagen hur dumt det är och att man inte får säga såna saker.

Jag lovade han ett sånt "gevär" som Emil i Lönneberga har om han ändrade på sig och ett sånt har han velat ha länge så det verkar som det funkar. Jag förklarade att Emil pratar ju inte om såna dumma saker och vill inte skjuta eller skrämma folk, han skjuter bara på låtsas och på träd osv så nu är han inne på det spåret istället. Jag hoppas detta håller i sig nu. I 3 dagar har han väntat på att posten ska leverera hans trä-gevär och idag kom det äntligen. Så vi har en överlycklig Lennox här hemma. Jag har även förklarat att om han börjar dumma sig igen så tar jag geväret.

Lennox ska även sluta med nappen helt nu snart och när han klarat av det så kommer han få ett kök som belöning för han har börjat gilla att "laga mat". Jag mutar han för att få han att sluta med saker och det kanske inte är bra, vad vet jag..... Men hjälper det så ser jag inget fel med det!

Gillar

Kommentarer