EGENTID

2013 / 2014, Allmänt, Bilder
Idag har jag hunnit städa, tvätta, fixa för alla gäster som skulle kommit idag. Tyvärr fick Ilir en riktigt dålig nyhet idag så han fick åka iväg till Borås. Hoppas allt blir bra där :(

Ingen rolig födelsedag direkt.... Jag själv tog tag i mig och fixade naglarna. Jag tog bort all gele för några dagar sedan och har varit utan sen dess och aldrig mer säger jag bara! Kunde inte greppa något, klia mig eller ens nudda vid naglarna för det gjorde typ ont och var obehagligt. Jag har ju haft fixade naglar med gele sen jag var 15 år gammal. Så det blev rätt korta röda med lite glitterdetaljer. Snyggt och enkelt! Pedikyr hann jag också med. Man känner sig verkligen fräsch med fina naglar på händer och fötter!

TACK till Nathan och Mamma som lekt med Lennox hela dagen så jag kunde fixa allt jag hunnit med idag!❤

Jag funderar på att beställa hem pizza från Hemmans till mig och Lennox. Och sen ska han ta ett ordentligt bad för han är en riktig skitunge efter lek i trädgården hos sin Mormor. Det äckligaste jag vet är när det är smuts under naglarna på barn blääää! Sen när han somnat ska jag själv ta ett avslappnande bad efter dagens stress!

Vad ska ni göra ikväll då?

Gillar