DUMB CHICKS

2015, Åsikter

En sak som jag tycker är roligt men ändå tragiskt är dumma tjejer! Shit vad mycket man har fått höra genom åren hahaha. Jag kommer ihåg för typ 8 år sen när jag var på en fest med Sandra och en kille, vars flickvän satt jämte honom, höll på att flörta med oss. Vi äcklades skitmycket verkligen och totaldissade honom och den där dumma jävla tjejen blev arg på oss?! Man ba what?! Bli arg på din grisiga pojkvän istället. Hon sa inte ett skit till honom. Det hade inte jag heller gjort, jag hade fetdumpat han på plats!

Eller såna tjejer där det spelas en låt där dom typ sjunger/rappar om sina hoes osv så tjejerna bara värsta dansar och försöker få all eyes on her som om hon är huvud-horan i en musikvideo eller något haha!

Tjejer som sysslar med sånt här trams tror att dom är sexiga och att killarna vill ha dom och det vill dom, i 5 förnedrande minuter sen kastar dom henne! Ingen man vill ha en "hoe" på riktigt!

Det som är värre än värst är tjejer som förlåter deras grisiga män/pojkvänner när dom är otrogna! Alltså vaaaa!!!??? Om en man ens tänker på en annan kvinna så stanna för fan inte! Jag hade aldrig någonsin förlåtit Ilir om han var otrogen mot mig. Inte ens om han bara flörtade med en annan kvinna. För det är otrohet för mig! Inte ens om vi hade 5 barn hade jag stannat. Då är det kört!

Jag vet många som är gifta t.o.m och deras män är ute och otrogar sig varenda helg. Vissa har till och med varit gravida när deras män gör detta! Jag spyr! Sen tror den dumma jävla bruden att mannen älskar henne?! Mannen kanske säger att det hände bara en gång och betydde inget. Nej exakt, det betydde inget att du har en kvinna hemma och kanske barn t.o.m! En gång otrogen, alltid otrogen. Har man passerat den gränsen så fortsätt så likabra....

Många dumma kvinnor har män som åker runt i olika städer och festar på helgerna eller i den stad man bor i men alltså en sak fattar jag inte....... Om din man är ute varenda helg, tills på morgonen...... Fattar man inte då? Tror man verkligen att han bara är med sina kompisar? Vad har en, iallafall bunden man, ute att göra 24/7? Varför skaffar man fru och barn om man inte har tänkt vara med dom? Sen kan man såklart gå ut ibland men vill man ut ut ut då är det fan något som inte stämmer!

Så alla dumma brudar.....lägg aaaaaaav!

Gillar