DESIGNER BAGS

2013 / 2014, Mode

Jag har 4 väskor som jag SKA ha. Dom tre första...Michael Kors, Marc Jacobs och Luis Vuitton kan jag ju köpa typ när som helst för de är dyra men inte svindyra. Men det är Chanel väskan som jag får spara lite till. Jag vill ju inte ta den på kredit.. Det är ett sjukt pris om man inte är rik men en väska i livet som kostar kan jag väl få unna mig. Det är trots allt jag själv som sliter för mina pengar och ingen annan. Men Ilir får gärna också köpa den till mig haha. Han tycker att dom andra väskorna har okej pris men att Chanel:en är löjligt dyr. Men man har faktiskt den livet ut så i längden är den billig. Det är den jag vill ha allra mest. Visst jag kan ju göra som alla andra och köpa en fake men for what? Då köper jag hellre en billig vanlig från H&M! Tycker det är så pinsamt när folk går runt med falska väskor......har du inte råd till en äkta så köp en annan snygg vanlig.

Luis Vuitton har jag bara börjat gilla för några månader sen när jag var inne i en butik som hade dom.. Innan tyckte jag de var fula. Men jag gillar att den är brun och den är faktiskt rätt snygg. Annars tycker jag mest om svarta väskor.

Men jag ska unna mig en ny i sommar iaf har jag tänkt. Frågan är bara vilken av de 3? Hade velat köpa allihop men får ju tänka lite... Lennox kommer ju först och det finns massor man vill köpa till honom och sommaren är årstiden man spenderar som mest så en väska får räcka. Sen kan jag köpa en till, till hösten.
<

Gillar