DESIGNER BAGS

Jag har sagt i typ 3 år att jag ska köpa en LV Speedy väska men eftersom jag inte varit i Stockholm så har det inte blivit av och jag vågar inte beställa från nätet heller. Jag kan tänka mig att köpa en begagnad om dom har kvitto osv men alltså en begagnad kostar typ 1000:- billigare än en ny och då kan jag likabra köpa en ny. Det är dyra väskor, det är ju ändå designerväskor men som sagt, de förlorar aldrig sitt värde. Denna sommaren så ska jag unna mig en väska om jag åker till London. För jag och min moster har lite planer på att åka i Augusti.

Sen när jag fyller 30.... Om 4 år. Då SKA jag köpa en Chanel väska till mig själv. Den kostar typ 28.000:- men det är den enda väskan jag någonsin kommer lägga så mycket pengar på och jag sparar redan nu!

Ilir tror att det bara är en vanlig väska men det är ju för fan en bra investering! Vill jag sälja den så får jag ut nästan lika mycket som jag köpte den för! En Chanel går inte ens att jämföra med LV, Marc Jacobs, Michael Kors osv. En Chanel är i en klass för sig.

Så den här sommaren så SKA jag ändå inte köpa massa kläder till mig själv vilket betyder att jag har all rätt i världen att unna mig en vacker tidlös Speedy. Jag släsar typ aldrig mycket pengar på mig själv för naglar, pedikyr, ögonbryn gör jag själv. T.o.m håret gör jag själv numera och den enda som jag lägger några hundra på är lixom fransarna. Och hudvården är rätt billig nu eftersom jag använder Clinique. Alla pengar går typ till Lennox och han behöver faktiskt inte mer sommarkläder än vad jag köpt nu, det är om jag hittar någon speciellt bara. Så no excauses!

Jag kan dock inte bestämma mig för vilken men det lutat åt den mörka. Många springer ju runt med den andra Monogram väskan i fake! Fan vad fult! Varför vill man ens ha en fake? Spara till en äkta eller gör som jag och använd fina billigare väskor istället.

Gillar

Kommentarer