CONFESSIONS

2016, Mat & Recept, Allmänt

Idag har jag fått sova ut lite för Ilir tog Lyndon tidigt på morgonen. Jag var så trött igår och mådde så illa inatt. En sak har jag verkligen insett: jag har ätstörningar! Fast omvända. Jag MÅSTE ha massa skit i mig. Alltså jag kan inte äta en kaka för jag måste käka upp hela paketet. Det är vidrigt egentligen! Och igår åt jag bara massa skit! På vägen från Ica käkade jag ett wienerbröd...vet ni när den var uppäten? Precis när jag var vid skolan som är typ 100 meter därifrån! Alltså bläääää! Jag ska fan se bra ut i en brudklänning om mindre än två månader. Vad förväntar jag mig? Ett mirakel? Det kommer inte ske!

Jag bestämmer mig heeela tiden för att lägga av osv men det går bara inte. Men jag måste klara detta på något sätt men det går inte om Ilir köper hem massa onyttiga saker för "gästers" skull. Snälla jag slukar skiten på två sekunder! Så alla kära gäster, från och med nu är det enda vi kommer ha hemma: Pepsi Max, Cola Zero och frukt haha!

Det som hade hjälpt mig mycket är om jag bara kunde skippa kolhydraterna! Men jag dör för potatis, ris, bröd och pasta! Men får börja tänka på om det verkligen är värt det? Det är ju verkligen inte det!

Så snälla Gud ge mig styrka att sluta vara en sån tjockis!

Istället för att äta typ 3 övergoda bröd till frukost så blir det yoghurt med egengjord, osötad musli.

Gillar