CHANGES

2013 / 2014, Allmänt

Hela detta året har varit ett riktigt prövoår för mig. Jag har gått igenom sjukt mycket som jag inte delat med mig av här. Bara de absolut närmsta vet och inte ens dom vet allt. Jag har verkligen fått kämpa och gör det fortfarande och därför kan jag tänka mig att mina inlägg ofta varit bittra eller negativa. Jag öppnar inte upp mig för folk och känner faktiskt inte alls för att prata med någon så då blir det att jag skriver här istället.

Det finns dagar då jag inte vill gå upp ur sängen, ibland vill jag bara sova bort smärtan på insidan men det går ju inte. Då är det lätt att fastna! Så jag biter ihop och skriver av mig här ist.... Tycker det är mycket bätte så ni får ursäkta mig och mina negativa dagar här i bloggen!

Denna bloggen är inte till för er läsare eller för att den ger mig inkomst, utan den har jag för att dokumentera mitt liv. Jag vill kunna kolla tillbaka på mitt liv i framtiden och läsa dag för dag. Detta är min dagbok.

Just nu går jag igenom en stor förändring. Jag har lixom tappat bort mig själv och har inte varit mitt riktiga jag... Samtidigt har jag fått ta jävligt mycket oförtjänad skit och insett ett och annat som tagit hårt på mig! Men den människan jag en gång var ska tillbaka och jag jobbar hårt på det. INGEN jävel ska få mig att må dåligt mer. Jag kommer ge det jag får, oavsett om det är familj, vänner, kollegor osv. Jag har alltid satt mitt barn först och det kommer jag att fortsätta med. Men på andra plats försöker jag sätta mig själv från och med nu. Sen kommer alla andra.

Jag har ett liv för att leva det och ingen ska hindra mig på något sätt! Har någon något att säga så säg det i mitt ansikte eller knip igen!
Att någon kommer och går i mitt liv sättrr jag också stopp för nu! Antingen är du där eller inte!

Hur som helst... Jag ska göra mitt bästa för att få det realistiska livet jag vill ha, jag är på rätt god väg ändå. Det fattas bara några pusselbitar oh dom ska jag sätta på plats så småningom.


Behandla andra som ni själva vill bli behandlade! Försök att inte ha dubbelmoral och snacka inte innan du vet fakta! Döm inte människor innan ni känner dom på riktigt. Det är mina råd till alla läsare. Följer ni det så blir ni en godare människa!

Gillar