Bloggat från min mobil

Idag är jag riktigt mör i kroppen. Att dansa en hel kväll i skyhöga klackar när man inte gått i det på över 1 år är kaos haha. Men skönt att ha träningsv ärk iaf. Festen igår var rolig, lagom mycket folk, god mat osv. Men jag saknade min bebis. När vi skulle hämta hem honom hos Ilirs mamma så sov han så va rmt och gott så vi lät han stanna över natten för vi tyckte synd att väcka honom och dra ut honom i kylan och jag och Ilir fick en natt utan att behöva g å upp. Det känns hemskt att säga men fy fan vad skönt! Men direkt när jag vaknade så kollade jag i hans tomma säng och fylldes av dåligt samvete och sakn ad. Om 2 timmar ska jag göra naglar sen blir det mys med Lennox hela kvällen.

Gillar

Kommentarer

Guest,
Så tror jag alla föräldrar känner. Samtidigt är det viktigt att man ibland vågar lämna bort sitt/sina barn till exempelvis farmor så att man själv får ladda batterierna. Dessutom är det jättebra för barnet tror jag. Mina barn är supertrygga med sin farmor och med sin mormor och morfar just för att de har en så nära kontakt och vi lämnar dem där ibland.
miri.devote.se
GIIZELA
GIIZELA,
Jag vet men det är nog mer jobbigt nu när han är så liten. När han blir större kommer han säkert vara mycket mer hos våra föräldrar :)
nouw.com/giizela