BARNVAGNSHETS

Visste ni att det är jättevanligt att folk har 5-10 barnvagnar hemma. En för resan, en för terräng/strand, en för city osv! Man ba what?! Okej om man har 2 eller max 3. Men folk är ju som galna i barnvagnar?!

Och det är någon jävla modehets runt Bugaboo Donkey. Typ har man den vagnen så är man inne bara för att den typ är dyrast? Snacka om fjantigt! Borde man inte tänka på barnets bästa ist för att vara inne?

Jag själv har en Brio Smile och en Bugaboo Donkey som inte ska användas förrän jag får nästa barn. Köpte den pga väldigt bra pris. Men jag visste inte att det är sån hets runt den vagnen. Vuxna människor lixom...... Det verkar som om folk gärna lever på nudlar för att spara pengar till den?

Och VF samlar man barnvagnar? Äga
Hahah seriöst get a life!

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Verkligen helt galet, fast folk samlar på allt! De jag känner som har det märket har köpt det till första barnet då man gärna vill bekosta mer då.. Man vill ha det bästa och finaste, och sedan är det väldigt bra ergonomiskt också (finns andra modeller som också r bra). :) Men köper man den från USA får man den för samma pris som vilken annan vagn som helst så why not.. i allafall i sthlm :)