ATT GÅ BORT

2015, Allmänt, Åsikter

Jag sitter och kollar på nyhetsmorgon på TV4 och det handlar om när en anhörig går bort i cancer och i detta fallet har Mamman gått bort och kvar finns mannen och de små barnen..

Jag får lipen i halsen bara jag tänker på sånt. Hade jag dött så hade jag nog aldrig kunnat vila i frid. Fy vad hemskt för barn som förlorar sina mammor. Ja, pappor också såklart. Jag vet inte vad jag hade gjort om Ilir gick bort. Han är lixom mitt liv och personen som jag ska dela livet med tillsammans med våra barn. Jag kan inte tänka mig livet utan honom. Även om han får mig att verkligen koka över ibland så skulle jag aldrig vilja leva utan min man.

Många gifter om sig relativt snabbt "för barnens skull". Typ som att någon annan kan ersätta den döda föräldern. Jag vet speciellt att män gör så. Kvinnor klarar sig bättre själva än män. Bara jag tänker på att Ilir skulle hitta någon ny om jag dog.......som ska vara med MINA barn... Jag ryser.....jag får aldrig dö helt enkelt!
Jag vet inte om jag ens hade velat gifta om mig om Ilir försvann. Inte som det känns nu. Men samtidigt vill man inte leva ensam hela livet när barnen flyttat ut osv. Fast jag tror jag hade velat ägna mitt liv åt välgörenhet då istället. Verkligen kämpa för andra som har det svårt! Och hjälpa mina barn med sina barn.

Jag måste se till att mina barn har allt dom behöver. Kontrollbehov har jag gott om när det gäller Lennox. Allt måste vara som det ska annars mår jag dåligt. Kärlek, trygghet, framgång, kläder, saker.... Allt! Ingen gör det bättre än jag! Ilir har ingen koll på när Lennox ska ha fodrade stövlar eller inte osv. Tänk vad hemskt det måste vara att veta att man ska dö, alltså att man är döende och bara väntar på det samtidigt som man blir svagare och svagare och lixom tynar bort. Jag tror fan jag avlider bara jag tänker på det.

Snacka om att man ska vara så jävla tacksam över att man lever och ändå har hälsan. Graviditetsproblem, smärtor, sjukdomar som går att leva med/bota osv är en droppe i havet jämfört med hur måååånga andra har det.

Nä jag har bestämt mig för att jag SKA leva tills jag blir minst 80 år! 👍🏽

Gillar