ATT BÄRA ETT BARN

Det absolut finaste en kvinna kan vara med om är att få bära på ett barn i 9,5 månader (i mitt fall 8,5) och sedan få det i sin famn. Den lyckan går inte att beskriva. Det är världens omställning i livet och det är verkligen inte lätt att vara Mamma. Men bara jag tänker på att min lilla pojke som fyller 3 år detta året, har blivit till, inuti MIN kropp, att han kom till världen genom MIN kropp...... Det är rätt fantastiskt! Helt sjukt egentligen.

I början så var det ärligt talat ett helvete för Lennox hade kolik och skrek 24/7. Och amningen fungerade inte så bra. Man blir knäpp i huvudet om man inte får sova. Och samvetet dödar ens nerver för precis allting. Och man är trött, har ont osv. Men när jag tänker tillbaka så är det ju precis som det sägs.. Det är SÅ VÄRT det!

Lyckan som Lennox alltid har gett mig är enorm! Han kan göra mig galen ibland men han är ändå det absolut bästa som någonsin hänt mig. Jag kan inte ens föreställa mig ett liv utan honom. Tror inte någon i hela familjen kan det.

Det jag och Ilir hade innan Lennox kom till, är ingenting om man jämför med nu. Vad vi har som familj nu är så himla starkt. Det är inte mycket som skulle kunna bryta det ska jag säga.

Jag ber verkligen till Gud att jag ska få uppleva denna lycka en gång till, sen är jag nöjd. Bara en endaste gång till! Jag vill så gärna att Lennox ska ha ett syskon. Men som ni redan vet så är det inte direkt lätt för mig att få det att hända. Vi lever på hoppet och jag hoppas verkligen att vår dröm bli sann.

Men jag får aldrig glömma att jag fick Lennox mot alla odds. Jag har fått den där drömmen att bli sann åtminstonde en gång och det är jag evigt tacksam för. Det finns så många som längtat efter att ens få uppleva detta en gång men som inte får det. Och samtidigt finns det så många hemska föräldrar som förstör sina barn. Det finns t.o.m föräldrar som inte vill ha sina barn....... Snacka om att livet är orättvist.

På bilderna så ser ni när jag var gravid i v. 31 och när Lennox är nyfödd på BB.

Gillar

Kommentarer

jenny-vssom
,
Oh jag hoppas verkligen att allt blir bra för er ❤
GIIZELA
GIIZELA,
Tack snälla du 😊
nouw.com/giizela