APPOINTMENTS

2015, Allmänt

Idag har jag bokat tid för både mig och Lennox hos läkaren. Lennox ska dit om en halvtimme och kolla sina utslag som han fått. De sa på dagis att ett annat barn också hade fått det så bäst att kolla.

Och jag själv har tid imorgon så jag får gå från jobbet redan vid 15. Jag har känt mig konstig ett tag.. Hjärtklappning, yrsel, nedsatt syn och hörsel, illamående, darrningar och stickningar. Och min tunga och hals känns stela och jag har svårt att svälja. Något känns bara fel och jag känner min kropp rätt så bra efter allt den varit med om.

Jag har alltid trott att jag ska dö ung så jag befarar det värsta typ eftersom jag känner mig så pass annorlunda sen en tid tillbaka. Jag vet att jag är dum som säger så men man vet faktiskt aldrig. Man ska inte googla men mina symptom stämmer både på diabetes, MS och hjärntumör. Googlar man så tror man ju att man har allt möjligt men jag kan ändå inte låta bli. Läkare brukar aldrig ta en seriöst men imorgon går jag inte därifrån förrän jag känner mig nöjd!

Gillar