5 KG

2016, Allmänt

Idag när jag ställde mig på vågen så visade den -5KG! Jag behöver fortfarande gå ner men 5KG på typ en månad är jag faktiskt väldigt nöjd över. Jag har haft mina återfall några dagar där jag typ ätit chips eller snabbmat men ändå hållt mig från sånt jag älskar så jag är stolt över mig själv. Det var dagens första goda nyhet.

Igår hade jag en kaosdag och var så deprimerad att jag bara ville storlipa men det gjorde jag inte. Mina nerver går åt helvete just nu eftersom vi ska gifta oss om bara en vecka och jag inte har kontrollen! Jag är van att fixa allting själv men det som Ilir ska ta hand om är inte ens klart och stressen tar kol på mig.

Jag ska iaf till Malmö idag och färga håret. Alltså jag kan fortfarande knappt förstå att jag fick det i present av Julia. Att hon ens tänkte på mig mitt i hennes egna drama. Det var så fint gjort och jag tror inte någon annan hade gjort det för mig faktiskt. Förutom Ilir då kanske... Snälla folk har inte ens tid till något annat än sig själva eller oviktiga personer nu för tiden. Fy vad vissa kommer ångra sina beslut om ett tag säger jag bara. Kom inte och lipa till mig då tack ;)

Och jag måste även säga ett STORT tack till min svägerska Dona för all hjälp hon erbjuder mig med barnen nu när jag har så mycket. På sina lediga dagar är hon den första som erbjuder mig sin hjälp och även Mormor & Morfar.

Usch detta blev många ämnen i ett....

Gillar