10 SAKER OM MIG

2013 / 2014, Allmänt

1. Jag älskar att packa Lennox skötväska. Han har allt man kan tänkas behöva. Allt från kläder, mat till mediciner/febertemp. Tycker det är jätteroligt att packa den och allt ligger prydligt i fina olika fack.

2. Jag blir som en aggressiv chiuauwa när jag är hungrig so feed me eller stay the hell away.

3. Jag skrubbar ihjäl min kropp när jag duschar annars känner jag mig smutsig. (Ni som tror att vatten och lite duschcreme gör er rena tror heeeelt fel).

4. När jag inte får som jag vill så är jag en riktig tjurpåtta och till slut brukar jag få som jag vill (det gäller oftast när jag vill bli körd eller åka iväg till någon annan stad och shoppa).

5. Jag försöker att alltid hålla mig till sanningen (visst, vi alla ljuger om något någon gång), står för det jag säger och säger rakt ut vad jag tycker (utan att såra då).

6. Jag äcklas av alkohol och tycker det är jätteäckligt. Dricker typ någon gång om året nu bara och fattar inte hur jag kunde festa som förr.

7. Jag har aldrig testat droger och kommer aldrig göra det heller. Det är säkert jätteroligt men enligt mig riktigt trashigt!

8. Jag hatar strumpor! När det inte är sommar och man måste ha strumpor så är det olidligt för mig haha och dom åker av så fort jag kommer hem.

9. Jag har alltid fått mina drömjobb och aldrig behövt ta skitjobb.

10. Jag hatar att fixa mina egna naglar. Det är inget roligt alls. Därför gör jag oftast inget speciellt! Helfärgat är min nya grej!

Gillar