- PARTY

Allmänt

Good morning saturday!

Jag har varit vaken sen 7....det är ju typiskt att man vaknar tidigt när man väl har chansen till att sova.

Igår så hade jag ju en liten fest som ni vet... (Eftersom jag fyller år imorgon. Oh god 24 år!! Hello rullator!)  Med bara de närmsta vännerna och mina svägerskor så med andra ord: Rebecka, Jessica, Sandra, Hatice, Lavdije, Dona, Lana, Jehona och Lejla.... Mihane DISSAREN hade gäster så hon kom inte haha. Det var första gången på över 1 år som jag drack alkohol.... Dock inte som förr haha nu när man är mamma så måste man ju ha sina gränser. Jag hade massa Bacardi Breezers, Xider, Smirnoff Ice och en turkos bål med hallon och vodka i. Meningen var ju inte att det skulle vara värsta spritfesten så det var lagom med det. Hur som helst så hade jag skitkul.

Lennox var hos mamma inatt för jag har en regel: Aldrig dricka en enda droppe alkohol när han är i närheten. Han har det alltid hur bra som helst hos sin mormor som skämmer bort honom så jag och Ilir får ett helvete sen haha. Dessutom så fick jag och Ilir en natt ensamma också.

Kvällen/natten var jätterolig och jag är glad att alla kom......sen fick jag fina presenter också. En sak var lite rolig haha jag fick en fotoram fylld med tior. Jag har nämligen en sparbössa som jag alltid tigger mynt till hahaha och lägger i pengar varje dag så nu blir jag några hundra kr rikare i den. Jag lägger i alla pengar under 100 kr i den. Så om jag har 99 kr för att jag köpt ett tuggumi för 1 krona så måste resterande 99 kr i haha. Det börjar typ bli en tvångstanke. Om ni undrar vad det är jag sparar till så är det till ett hollywood smile. Jag ska göra tandfasader så som kändisarna har. Tycker att det är jättefint med ett perfekt, vitt smile. Det är dock jääääävligt dyrt. Iaf här i Sverige då det ligger runt 25.000 kr (För mig då, jag behöver ju inte fixa hela käften som vissa andra)

Imorgon fyller jag ju år och då kommer hela familjen till mig.. Sen på kvällen så vet jag inte alls vad jag ska göra men jag gissar på att Ilir planerat värsta grejen som vanligt. Han var och gjorde nytt pass i veckan så jag undrar om det har något med saken att göra...... Hoppas inte haha för då får jag panik! Ilir fixar alltid värsta grejerna på min födelsedag.....bäst är han. Och bäst var han igår med som fixade så jag kunde ha min fest. TACK ÄLSKLING!

Här är några av bilderna jag snodde från Facebook.... jag ser besatt ut på vissa bilder hahaha.


<

 

Gillar