Äntligen så har vi fått barnen att sova i sina egna sängar. Jag eller Ilir lägger oss med Lyndon i hans säng, berättar en saga och klappar han (som han ber om haha) tills han somnar och det går rätt fort nu. Vi duschar, tar på pyjamas, borstar tänderna och sen får dom sova. Och vi ser till att dom ätit ganska nära inpå så att de verkligen somnar mätta. Lyndon har kommit upp varje morgon vid kl 5-6 och velat sova hos oss och det får han såklart och då är det inget gnäll what so ever. Fattar ni hur skönt detta känns? Att vi får sova!!

Men nu ska vi snart ta tag i nästa steg som är att ta bort nappen från Lyndon för han har börjat bita sönder dom och det är ju livsfarligt! Vi köper ett napp paket varannan dag typ och de bits sönder direkt! Så när han somnat så drar vi ut nappen nu....

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag så slutade jag jobbet kl 14, stack till tandläkaren, sen läkaren, sen hämtade jag Lavdije och vi stack till Strandhotellet i Falkenberg för lite spa. Efter ritualerna så hängde vi mest framför elden haha. Men det var sååååå skönt och första gången vi kunde prata utan att bli störda haha.

Jag såg helt skev ut för bedövningen i halva min käft gjorde mig sne hahaha.

Likes

Comments

Syns det att jag är sliten idag eller? Orkade inte ens sminka mig imorse så ser ut som ett lik! Tur man har tatuerade bryn iallafall... Nu ska jag strax göra en Dermapen behandling på en kund. Perfekt om man har pigmentfläckar, akne ärr, bristningar osv!

Likes

Comments

Alltså jag tror att jag avlider..... kl är 04 och jag la mig vid 00. Båda barnen har väckt oss minst 15 gånger sen jag och Ilir la oss... jag tror t.o.m det är mer än 15 gånger och detta börjar bli jävligt ohållbart! Jag är såååååååå trött på dagarna. Jag är helt mörk under ögonen och har ingen energi alls.

Hur ska man göra för att få dom att sova i sitt egna rum?! Jag orkar inte ha två barn som sparkar skiten ur en på natten, emellan oss i sängen längre! Seriöst i ens säng måste man åtminstonde få vara barnfri! Man har sina egna behov med! Okej om dom drömmer, är rädda osv....då är det självklart att dom får sova hos oss. Men så
som dom håller på nu..... Dom väcker oss för vatten, att dom ”drömmer” innan dom ens somnat, ska på toa, tappar nappen, vill ha täcket, vill inte ha täcket, vill ha sin nalle, är svettiga, eller inte ens vet varför dom gnäller....... alltså såhär håller nätterna på! Det känns som att vi testat ALLT!

Jag tror att vi får börja sova i deras sovrum, en av oss, så att dom vänjer sig vid att det går bra att sova där. Lennox har alltid sovit bra där innan men sen Lyndon börjat hålla på såhär så gör han det också! Sen får jag väl försöka hitta någon film eller bok som handlar om att sova ensam så dom kan förstå bättre.......

Jag ska upp om 3 timmar och fattar inte hur jag ska klara dagen.... Nu har jag lagt mig på soffan för jag får spel i sovrummet!

God fucking natt!

Likes

Comments

Jag har köpt hem nya vårjackpor till barnen från Mini Rodini och även svarta tunnare mössor och även dom är från Mini Rodini.

Ni hittar dem på Babyshop.se
Jacka: 899kr/st
Mössa: 149kr/st

Likes

Comments

På tal om Bugaboo vagnar... visste ni att det släppt en ny vagn som heter Bugaboo Fox? Som ska vara en slags blandning av Donkey och Bee.... Rätt bra pris med, ca 12.000kr.. Men jag kommer dock inte köpa fler rejäla vagnar eftersom Lyndon börjar bli stor. Så min älskade Donkey ska jag snart också sälja. Det kommer att kännas i hjärtat men plånboken kommer bli glad eftersom jag har en black special edition vagn och kommer få ut väldigt bra för den!

Det lönar sig att köpa en svindyr och eftersträvad vagn för om du tar hand om den så får du ut mycket sen med medans om du köper en billig vagn, inte får ut ett skit!

Likes

Comments

Good morning!

Idag så kommer det en person som ska köpa vår Bugaboo Bee vagn. Jag köpte ju den som semester/bilvagn men den är inte för oss! Fattar ej hur den kan vara så älskad för det är en av de värsta vagnarna jag ägt haha. Barnet kan inte ens sova normalt i den för benen hänger och dinglar! Men det som är bra är att den är liten och smidig. Och bra höjd för mig. Fast nu ska vi köpa en annan sulky liknande vagn som vi kan ha inför sommaren då man är ute mycket. Jag vet bara inte vilken..... Den måste vara bra i höjd iallafall och ha ett bra handtag, fullt liggläge, lång suflett och vara lättkörd. Och den måste vara liten ihopfälld. Någa tips? Jag tittade lite på Jollyrooms rea och tycker denna verkar bra, MEN handtaget verkar skevt! Man kan böja den fram men inte bak. Vem kör ens en vagn så haha?

Likes

Comments

Hela Lördagen har spenderats hemma... jag har t.o.m sovit mitt på dagen och haft samma morgonrock på mig från morgon tills nu. Känner mig inte superfräsch men det ordnar vi imorgon istället för då tänker jag inte sitta inne! Min moster och hennes man var här tidigare på dagen med sin nya valp....som var lika stor som ett föl typ haha. Jag tål ju inte päls så det började klia i min hals och jag fick förkylningssymptom bläää.

Jag har haft en negativ period i mitt liv sista tiden där allt kännts jobbigt och jag har stört mig på minsta lilla sak känns det som men imorgon är det en ny dag som jag ska göra till en positiv dag! Fan, jag har stora planer det här året, jag måste ta tag i mig själv! Jag får inte låta sömnbrist eller stress förstöra mig såhär!

Och min mobiltelefon måste jag strypa! Jag ska BARA ha den när jag ska ringa, sms:a eller kolla något viktigt. Resterande tid ska gå åt min familj ❤️

Likes

Comments

Good morning!

Igår la jag mig redan vid 23 och vaknade för en liten stund sen. Lyndon har bara väckt mig en enda gång genom att skalla mig så min läpp är helt svullen! Men vem gillar inte stora läppar nu för tiden? Synd att det bara är på ena sidan bara 😂

Jag är ledig hela helgen vilket är skönt. Men det hade varit skönare om man inte hade något att göra.....ni vill inte ens veta vad jag ska göra nu.....rensa barnens rum. Alltså jag kommer strypa Ilir om han köper mer leksaker till dom!!! Jag rensar och rensar men ändå svämmar det alltid över. Så är det när man har en Pappa som man kan kolla på med sina puppy eyes och få exakt vad man vill. Det där funkar inte på mig som tur är. Jag älskar att köpa saker till dom och alla vill väl se sina barn glada men mina får faktiskt kämpa lite för det när det gäller mig. Eller så ska det vara om vi gör något speciellt osv. Inte att dom som med Ilir, får en påse med vilka leksaker dom vill när de bara skulle köpa mjölk på Ica. Vem låter ens sina barn köpa leksaker på lilla Ica haha?

Ja, Ilir är nog alla barns drömpappa.......

Likes

Comments

Igår så filade jag ner mina naglar till riktiga mans-naglar. Och idag la jag shellack på.. Jag känner mig riktigt okvinnlig i såhär korta även om det kan se fräscht ut med korta. Iallafall på andra...

Likes

Comments