Här hjälpte vi vår kund Louis De Geer Konsert & Kontress med ett pop-up magnetic-ställ, lackerade frigolitbokstäver på väggen samt hyllan i bockat plexiglas (även den på väggen) till deras tävling. Kunden var väldigt nöjd och fick mycket beröm för sin lilla monter.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gigantprint AB är stolt sponsor till Idrottskalaset - vi kommer producera all print till denna sportfest!

Den 6-13 juli står Norrköping som värd för SM-veckan, ett av Sveriges största idrottsliga evenemang. Intresset för evenemanget har varit rekordstort och närmare 50 st svenska mästerskap kommer att avgöras i Norrköping i sommar. Som stolt värdstad är Norrköpings vision att skapa en idrottslig folkfest som lämnar avtryck.

Idrottskalaset är ett gratis arrangemang under SM-veckan och är fyllt med en rad aktiviteter för stora som små, Norrköpingsbor som besökare. Idrottskalaset på Tyska Torget erbjuder allt från spännande prova på-aktiviteter till stora konsertkvällar.

...och först ut bland artistnamnen är Miriam Bryant! Med 2015års upplaga av ”Så mycket bättre” i ryggen, där fler av hennes låtar tagit sig högt upp på topplistorna ger sig Miriam ut för att möta publiken live. Med en bred repertoar med tidigare hits som ”Push Play” och ”Dragon”, nya tolkningar från ”Så mycket bättre” och helt nytt material ger hon sig ut på en riksomfattande turné med stopp bl a på Tyska Torget i Norrköping!

Varmt välkomna till en idrottslig folkfest i Norrköping!

Likes

Comments

Passion För Mat mässan i Göteborg.

I denna monter marknadsförs siciliansk mat. Tygvepa i vår tjocka polyester med loggor som enkelt sätts upp med kardborre. Vi gjorde även schabloner som de sprayade på pallkragarna.

Likes

Comments

Vi ser till att Flygbra.se syns bra på flygplatserna Göteborg Landvetter Airport & Bromma Stockholm Airport.

Vepor inne ute, tavlor samt på bagagevagnarna. Vi sänder meddelanden över ett brett område!

Likes

Comments

Darin uppträder i nästan fullsatt Linköping Konsert & Kongress. Till hans show har vi tillverkat fyra backdrops, en med var årstid. Darin tog oss på en resa genom ett helt år: vår, sommar, höst och vinter. På sista bilden ser ni vinter-backdroppen på vårt stora produktionsgolv.

Darin Zanyar, populärt bara Darin, född 2 juni 1987 i Stockholm, är en svensk artist och låtskrivare av kurdisk härkomst.

Likes

Comments

Vi heter ju inte GigantPrint utan anledning... Vi levererar gigantiskt, som till exempel den här ljuslådan till Telia - den är hela 60 kvadratmeter stor! Fördelen med en fast bild är att man syns hela tiden. På skärmar växlar budskapet, och många missar just DITT meddelande. Men ingen som passerar den här ljuslådan på Göteborg Landvetter Airport missar den, det är ett som är säkert!

Likes

Comments

Vi ser till att Mello 2016 syns bra i Norrköping! Golvvinyler i köpcentrum, takdekorationer i varuhus, huvor till elskåp och stora, lysande informationskuber med budskap. Way cool!

Likes

Comments

​Hittade en gammal video på Youtube. Vi på Gigantprint AB var först i Sverige att köpa in en HP FB7500 skrivare för storbildsproduktion. HP var på besökt och vi hade ett "open door event".

Likes

Comments

Swedavia använder sina ytor maximalt och på Arlandas terminal 2 och 5 kan resenärerna nu se dessa fina bilder. Bilderna är printade på vinyl och mattlaminerade. Därefter monterade på 3mm forex skivor. Byrån House of Radon ligger bakom kreativiteten och vi fick det prestigefyllda uppdraget att printa. Fantastiskt resultat.

Likes

Comments

På måndag börjar det åter igen visas Sofias änglarKanal 5 och i november 2015 var Cia Berglund (vänster på bilden.) och Emma Sandén (höger på bilden) från Venue Media på besök här hos oss på Gigantprint AB (Dinprint.se) i Norrköping. Venue Media arbetar med marknadsföring, bland annat av just Sofias Änglar. Kul tyckte vi på Gigantprint.

Likes

Comments