Header

Hallå! Det är jag som är Emma, 21 år gammal och nyligen hemflyttad från Kalifornien där jag bott i ett år. Där studerade jag fotografi och film, äventyrade runt i västra Amerika och levde ett rent av awesome liv!

Detta år kommer fokus ligga på kropp och hälsa i första hand och inte enbart på resor och äventyr. Med mitt extrema intresse för film och foto kommer även bjudas på mängder av fina bilder som förhoppnings kommer inspirera er också!

Likes

Comments

Vi tänkte att vi skulle presentera oss då vår blogg är ny här på nouw!

Det är jag som är Natalie, jag är 21 år & kommer från Göteborg. Jag bor några mil utanför Göteborg tillsammans med min fästman & våra två katter Caspian & Alice. Jag driver även en egen blogg nlies.nu. Annars så jobbar jag, men vill plugga lite längre fram.

Min koppling med Emma är att vi träffades på gymnasiet år 2011, och blev riktigt bra vänner. Sen dess har det hängt kvar, och vi båda älskar träning! Men tyvärr delar godis första platsen med träning. Men nu har vi fått nog, & har äntligen satt mål. Jag har väldiga kroppskomplex & mår alltid dåligt över min kropp. Men hur ska det ändras om man aldrig tar tag i det? Så nu J*VLAR med andra ord. Och jag vill att ni ska få följa med på både min & Emmas resa mot våra mål! Så häng på en speciell resa, och tänk på att det är bara DU som kan ta dig till dina mål.

Puss / Natalie ♕
Likes

Comments