Jag är så avundsjuk på mina kompisar! Dom åker utomlands hit o dit, i Turkiet, Italien, Spanien, Mallorca, själv är jag fast i Sverige... Och med det här vädret! Hela förra veckan var molnig o regnig, idag är det blåsigt och kallt med lite sol, det är ju inte ens sommar!
Men om ett par veckor åker jag till England och stannar där en hel fucking vecka! Jävlar vad de ska shoppas då!
Forever 21, top shop(jo visst de finn i Stockholm men de blir en annan känsla höhö 😉), Victorias secret osv!
Wooo, men bara att spara en massa jävla pengar, det kommer bli en dyr resa o jag kommer va helt jävla bankrutt efter! Men så får de vara ibland!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag är så jävla förbannad på människor!
Säger till mig att jag inte ska säga vad dom får och inte får göra, när de din gör faktiskt ANGÅR mig, som att när dom är nåt år äldre än jag och försöker uppfostra mig och leka förälder till mig, och jag säger ifrån, säger "nej, jag vill inte att du ska uppfostra mig och leka att du är min förälder". Svaret jag får är "säg inte vad jag ska o inte ska göra"
Eller när folk kallar mig slampa osv o jag säger skriv inte sån skit till mig. Samma svar här "säg inte vad jag får o inte får göra"
Eller när dom "hotar" med att säga till MINA föräldrar som du ALDRIG träffat, allt jag gör, son jag berättar i förtroende. O jag säger du snackar inte med mina föräldrar. Åter igen samma svar "säg inte vad jag får och inte får göra"

Men själv får folk säga till mig hur jag ska vara, att inte bete mig på de viset, inte klä mig som en "slampa" inte göra de, o inte det här.
HÅLL KÄFTEN. Säg inte vad jag får och inte får göra eller säga.
Blir bara så arg!!

Likes

Comments

Tjenare! 

Igår va en helt okej kväll, först blev jag och en kompis lite dissade av folk, men vi hade egen dricka så vi börja dricka lite, jag drack inte så mycket! (första gången på länge som jag inte dricker när alla andra gör de!)
Sen träffade vi våra andra killkompisar, så skulle jag få iväg dom alla till stranden, mitt i natten, medans jag drog hem, då pappsen fyller år idag och vill komma iväg till han i tid!

Fick reda på att de hade blivit bråk nere på stranden, mellan mina fylle kompisar, och det va ingen nykter som hade kunnat rycka in, så hade polisen kommit dit iaf..

Aja, men nu ska jag fortsätta med dagen och firande!

puss hej! 

-Bitch 2

Likes

Comments

😍Asså shit, om man endå kunde dansa som hon.. Det är inget jätte speciellt men det är vackert och deras känsla tillsammans! Vill ba börja ta dans lektioner! 


Likes

Comments

Asså whaaaa?
Sommaren typ tog slut.. 😒 Ingen sol.. ingen värme.. bara grått, kallt o regnigt..

Why did this happen...? Well shit..

Så.. catch up med vad som hänt?
* festa
* dricka
* fucka ur
* levt livet

samma gamla visa helt enkelt! 

aight' peace! ✌

Likes

Comments

Tjena allihopa!
Vaknade upp nyss o satte direkt igång med frukosten! Blir bara lite lätt frukost eftersom jag o bitchen ska iväg o träna!
Så de blir en bra morgon, blir pigg o får energi efter träningen när de är på morgonen!De här är nog godaste teét jag druckit! O den doftar ju så gott också! Allt med vanilj gillar vi!
Hej så länge!!
- Bitch 2

Likes

Comments

whoops.. Va hände här? Glömde uppdateringen.

Helt slut i skallen, av att göra ingenting.. Vart tom rätt länge nu, men de lugnt! Blir bättre till hösten vafan! Idag har jag ba tagit det lugnt, färgat håret igen också! Måste ju hålla färgen! Blir mycket hårfärgning så håret inte får en ful råttfärgad färg. Blä...

Lite skön musik att lyssna på såhär runt kvällssnåret! 

- Bitch 2


Likes

Comments

Godmorgon!
Kom hem jätte sent igår, jag och syster träffade hennes kompisar och va ute länge o sent. Men vi hade de jätte kul o trevligt. Vi åkte runt i hela staden, från ena sidan av staden, till andra och allt där emellan.
Idag har jag äntligen sovit länge, vilat ut mig rätt så bra också.
Jag unnar mig själv en frukost i sängen med en bra film!Ha en bra förmiddag, kyss
- Bitch 2

Likes

Comments

Tja vafan!

Igår så drog jag och några kompisar ut o umgicks med massa sprit, cigg o musik. Jävligt skönt var de att träffas o umgås osv. 
Men det blev kanske lite för mycket dricka, o lite för lite sömn... Har sovit sjukt dåligt och lite dom senaste 4 dagarna, somnar sent och vaknar tidigt (runt 7.30-9!!!) brukar sova på lediga dagar fram till 11 och enda in på eftermiddagen! Och idag var inget undantag för mitt tidiga uppvaknande... Jojomensan, 8.40 ungefär vaknar jag... Bakfull som attan, och skulle iväg med familjen.. Kom hem vid 14.30 tiden igen och tog fram lunch och kollade film o sen sov jag väl en halvtimme eller så.

Och snart ska jag iväg igen och träffa andra kompisar, så ba börja fixa sig. Hoppas ni haft de bra och inte är alls lika bakfulla o trötta som jag! 

Ha de!

- Bitch 2

Likes

Comments