Herbalife - Vår diet just nu 

Just nu så äter jag och mamma lite annorlunda. Vi har bestämt oss för att ändra om i kosten men samtidigt inte gå och vara döhungriga varje dag. Målet är att tappa fett och kunna bygga mer muskler som syns på kroppen och inte döljs bakom fettet, det är iallafall mitt mål. Mammas mål är att gå ner i vikt. Så vi har bestämt att vi käkar Herbalifepulver till frukost, lunch och därefter käkar vi vanlig mat de två sista målen.  
  Det jag gillar med Herbalife pulvren är att det för det första är otroligt gott! Det går inte att jämföra med Nutriletts pulver som inte smakar så gott. Herbalife blandas med mjölk och är snäppet dyrare än Nutriletts pulver... En burk kostar runt 410 kr och den håller mycket pulver. Det finns i olika samker så som jordgubb, choklad och vanlij (kan finnas fler smaker) och jag och mamma dricker vaniljpulvret. Det är riktigt gott och otroligt mättande.   
  De andra måltiderna ersätter jag med ev macka, frukt, yoghurt eller mat beroende på vad jag är sugen på..När man kör pulver så värderar man mat och annat mycket mer. Likadant med att fasta, ju mer man är utan något desto mer värderar man det. Kanske inte för alla men så är det iallafall för mig.   
  Detta fungerar riktigt bra för mig faktiskt! Jag blir dock mer sugen på godis och annat onyttigt så får försöka undvika smågodis och chips och käka naturgodis istället på helgerna...hmm detta lär bli en liten utmaning för mig men inte mamma för hon är van att vara utan socker.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229