Glossybox

Idag fick jag hem en Glossybox, igen! Var nämligen inte sålängesen jag fick min andra box, men kan ha någonting med betalningarna ochgöra. Hur som helst blev det en megaöverraskning när jag kom hem och såg attjag hade en oöppnad box hemma. Jippi! Tänkte jag.

Denna box innehöll:

** Lash Primer

** Self tanning face-cream

** Anti Cellulite booster

** Eye shadow brush

** Lip balm

Lash Primer beskriver sin product såhär: Prisvinnande primersom bygger upp och framhäver fransarna samtidigt som de får näring. På nattenfungerar den som ett vårdande och återfuktande balsam och på dagtid är den enutmärkt bas som förhöjer effekten av mascaran.


ACO Sun Kissed Self Tanning Face Cream: Förläng sommarensbränna med denna ansiktskräm med brun-utan-sol-effekt som hjälper till attbygga upp en naturlig och jämn solbrun ton. Passar bra att använda som basinnan makeup.


Anti Cellulite Booster: Ge din hud en riktig boost. Dennaberikade lotion återfuktar och bevarar hudens elasticitet samtidigt som den haren uppstramande effekt. Med andra ord är det en hudlotion med mångamöjligheter.


Eye Shadow Brush: Framhäv dina ögon med hjälp av dennaögonskuggsborste från det proffessionella, svenska makeupmärket Emité Make Up.Den konformade borsten är perfekt för att skapa djup vid ögongloben.Fick inte med denna på bild tyvärr.

Lip Balm: Få mjuka och sunda läppar med detta återfuktade ochmjukgörande läppbalsam som kommer i en söt förpackning. Framtaget i samarbetemed GLOSSYBOX!


Jag tycker dom har valt ut bra produkter som ger lite extralyx i vardagen. Det hjälper till att utstråla och förstärka sin egna skönhethaha Bra grejer till ögonen som framhäver dom bra!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229