Anastasia Beverly Hills Cream Contour Kit - Review 

Nu har jag använt mig av Anastasia Beverly Hills Cream Contor Kit ett tag och är redo för en review. Låt oss börja med själva förpackningen, den ser precis likadan ut som själva innehållet vilket jag tycker ger ett fräscht intryck och det gör det lättare att se färgerna när man står i butiken och kollar på produkten. Då kan man se färgerna och även se om det är färger som man kan använda sig av eller inte.  
  Det som är väldigt bra är att det innehåller mycket produkt vilket gör att det håller mycket längre. Konsistensen på produkten är dryg till en början men sedan blir det lättare i kosnistensen ju mer man rör i produkten. Färgerna är mycket bra då den innehåller en concealer som fungerar som en highlighter, den är lite gul i tonen, sedan en som är beige, som min hudfärg vilket är bra om man vill täcka finnar och ärr. Det finns också en färg som är åt det orangea/bruna ljusbruna hållet som kan fungera som en contour för de som är lite ljusare i hudtonen. Det finns även en concealerfärg som är mörkbrun som fungerar utmärkt åt de som är lite mer mörkhyade men också för de andra som inte är det. Det beror lite på hur mörk man vill att sin contour ska vara, jag använder mig av den mörkbruna eftersom jag tycker att den orangea är för orange för min smak. Man behöver verkligen jättelite produkt när man ska sminka sig vilket är otroligt bra för att då håller det mycket längre.  
  När jag lagt en contour/highlight så tycker jag att det håller väldigt länge, produkten halkar liksom inte av ansiktet utan stannar kvar på plats. Den blandar sig väl med både puder och bronzer men om man ogillar orangefärgat så ska man vara försiktig när man applicerar bronzer ovanpå contour eftersom det kan tendera att bli för orangefärgat. Så var försiktiga! 
  Det som också är lite coolt med denna palett är att det finns en kräm-rouge i paletten vilket är otroligt bra! Då slipper man köpa rouge så då sparar man in pengar på det viset också. Det enda negativa skulle vara priset. Den kostar ca 600kr, vilket betyder att det är 100kr dyrare än vad puder-contour kitet av Anastasia Beverly Hills är.    Kitet får fyra av fem stjärnor. :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229