Vardag

Nu har jag äntligen bestämt mig för att starta min första blogg någonsin. Anledningen till detta är först och främst för att jag hoppas detta ska pusha mig till att nå mina mål och få en överblick på min kost, träning och resultat.
Lite kort om mig: Jag är född 95, alltså 22 år gammal. Är utbildad brandman och har precis påbörjat min anställning hos räddningstjänsten.

Känner du dig intresserad av min resa till en bättre hälsa med hjälp av kost och träning, så är du välkommen att följa den för att - förhoppningvis - inspireras och känna dig motiverad till att göra likadant.

Men nu till det som jag tänkt att bloggen ska handla om - min kost och träning. Jag har de senaste åren svajat mycket fram och tillbaka med både vad jag stoppar i mig och vad och hur mycket jag tränar. Jag skulle inte påstå att jag är överviktig så sätt, men vågen visar lite för mycket än vad jag vill. Jag har tänkt att dela med mig av dessa siffror, men inte i första inlägget. ;) Jag är ganska vältränad ändå, tar mycket i både fria vikter och i maskiner men det som sinkar mig är all den extra vikt i form av fett som är lite varstans på min fina kropp. Så för att orka mer rent allmänt samt kunna springa konditionstesterna på brandstationen bättre och lättare måste jag därför göra någonting åt det.

Nästa inlägg kommer att handla mer om mitt nya projekt jag påbörjade i söndags kring träning, kost och hälsa. Därefter kommer jag försöka fylla i varje dag vad jag tränat samt meddela om min kost, både när jag ätit bra och mindre bra.

Ha de fint ✨

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments