STYLING INFÖR MIN FEST!

- Inlägget innehåller reklamlänkar -

STYLING HOS STYLEPORT - Make av Rebecka & hår av Jenny.

TAN- av Caroline Tigerfeldt på Salong Tigerfeldt

OUTFIT - T-shirt här (klick!) // jeans här (klick!) // skor från Kat Maconie


Jag har såååå mycket bilder så kommer dela upp dem i olika blogginlägg så vi börjar med dessa från stylingen före festen i fredags. Som ni vet brukar jag stylea mig hos Styleport på Linnegatan här i Stockholm, jag har börjat känna mig så hemma där nu. I fredags tog jag även med mig Matilda så när hon körde hår körde jag make och vice versa. Jenny som gjorde mitt hår har jag fixat mig hos flera ggr, det var dock extra kul att jag denna gång hade exstensions så hon hade mer hår att jobba med, tycker resultatet blev heeeelt magiskt...

Sen sminkningen gjorde Rebecka som är ny på Styleport. Hon är verkligen GRYM och jag är jäkla nöjd. Jag la till lösfransar i sminkningen också för att maximera looken. De blev naturligt men ändå pricket över i:et för att få till en festlig make.

Och till sist, outfiten. Jag bar mina favoritjeans som jag typ bor i haha, fått en del frågor om storleken och jag bär 34 (de töjer sig lite)... VÄRLDENS skönaste jeans. Till detta en basic t-shirt som jag beställde i oversize (medium). Skorna är sprillans nya och från de engelska märket Kat Maconie, de har så GALET coola heels, ni måste kika in det märket!!

Gillar

Kommentarer

matildardn
matildardn,
Åhh wow!! <3
nouw.com/matildardn
carolamelin
carolamelin,
Vilken fin hårfärg 😍
nouw.com/carolamelin
ElidaPalm
ElidaPalm,
Evsing
Evsing,
Ditt hår alltså, wow 👏
nouw.com/evsing