Reunion på Supper!

Ikväll hade jag och mina gamla kollegor på Bindefeld en liten säsongs reunion. Det har blivit lite av en tradition att köra middag nu efter att vi inte jobbar tillsammans längre. Några är kvar och några har gått andra vägar men vi alla kom i alla fall så nära så det känns lite som ett måste att catcha up såhär. Vi sågs ju liksom VAJRE dag innan flera timmar om dagen och nu ses vi inte alls. Det är sådan omställning!

Vi åt i alla fall middag på Supper. I somras åt vi här också men då ute på Norra Bantorget som har öppet under sommaren, så denna gång testade jag Supper på Tegnérsgatan för första gången. Vi lät servitrisen bestämma och beställa in sina favoriter på menyn. Ovan har ni förrätter vi delade på, majskolvarna var min favvo!!

Jag hade på min en blazer från 2nd Day, lite i oversize, detta mönster är från förra säsongen men samma modell plus rutig finns ute i butik nu på 30 % rabatt, här (klick!)

Till huvudrätt delade vi på rätter - sötpommes, mini tacos, tonfisk tarte osv. Sötpommes är ett måste där samt de små taccosen, mmmmm! Jag tycker verkligen Supper är en sådan trevlig restaurang, så avslappnad men perfekt för större sällskap.

  • Food

Gillar

Kommentarer

ellenholmberg
ellenholmberg,
isabylund
isabylund,
Åh men vad mysigt med middagsreunion! Hört att det är väldigt nice där också 😊
nouw.com/isabylund