Favorit intim-produkter!

- Inlägget innehåller reklamlänkar -

Detta är inget betalt samarbete utan gåvor från Deo Doc, men jag ville egentligen bara kika in och visa deras produkter som jag starkt, med handen på hjärtat rekommendera till er! Jag är personligen världens freak när de kommer till renhet, jag kan absolut inte gå utanför dörren utan att duscha på morgonen, jag duschar ibland före jag gymmar (I know, helt bissart) och tvättar händerna ofta. Och det är minst lika viktigt för mig att vara ren i håret som överallt annars på kroppen, därför vill jag nu rekommendera dessa produkter till er!

Jag är verkligen så KASS på att slänga in sådana här liknande inlägg men så var jag hos Deo Doc för några veckor sedan och fick en påse med lite produkter hem. Jag har tidigare använt deras intimtvål och servetter vilket är ett MÅSTE för oss brudar och som jag älskar så nu vill jag visa upp dem men även lite nyheter jag testat.

Tycker även att dessa produkter är en rolig present om man typ ger sin kompis en låda med massa smått och gott, typ trosor, ansiktsmask, läppglans osv. Jag har gjort det flera ggr och att slänga in kanske den lilla intimtvålen passar perfekt. Så tips! Eller typ Starter-pack för en nybliven singel, ni fattar ;). Här kommer lite kort erfarenhet av produkterna, ni kan läsa mer i länkarna.

Intimtvål stor här (klick!) & intimtvål liten här (klick!) - båda på 50 % off just nu

Vi börjar med deras intimtvålar som finns i olika utformningar och dofter (eller doftfritt om man så vill). Den rosa dotftar helt GALET gott och är min favoritdoft (den finns nämligen i en blå pastell förpackning också). Den är i 100 ml vilket gör att man kan ta med den i resväskan!

Intimtvålen finns även i den mindre förpackningen, denna ovan är från Nicole Falcianis samarbete med DeoDoc. Denna doftar fantastiskt men finns även i min favvo-doft Honolulu Breeze (den rosa) samt en ett flertal fler, ni hittar dem här (klick!). Denna förpackning är perfekt att ha med under kortare resor.

Shaving kit hittar ni här (klick!) - 30% off just nu

Sen detta shaving kit som jag ÄLSKAR. Jag personligen rakar mig typ varann dag vilket gör att huden kan bli väldigt irriterad men detta kit erbjuder tre steg när man rakar sig vilket är tacksamt, speciellt eftersom många kanske bara använder sig av mitten steget alltså raklöddret. Men det är ju minst lika viktigt att grunda t.ex. på benen och sen efteråt smörja in med steg 3. Dessa doftar typ godis eller rättare sagt kokosnöt, är helt KÄR!!!

Intim wipes hittar ni här (klick!)

Sist men inte minst dessa intim wipes som man kan köpa i 10-pack! Perfekta att ha med sig i väskan på stan etc!

Gillar

Kommentarer

RonjaElisabeth
RonjaElisabeth,
Deodoc in my Heart haha🥰😂
nouw.com/ronjaelisabeth
gertrudes
gertrudes,
Haha håller med 🥰
nouw.com/gertrudes