Årets första julbord!

- Inlägget innehåller reklamlänkar -

Tredje advent och det firade vi med julbord på Hallwylska! Vendela kom hem till oss och kikade in lägenheten före vi åkte iväg - vi passade på att ta ett glas i soffan innan avfärd och prata lite! För övrigt om ni gillar mina örhängen (som jag själv är besatt av) så håll utkik på min instagram i veckan så kommer en grym rabattkod till er på dem, de är från det nystartat företaget 1 Saint Avenue!

Både jag och Vendela var klädda i By Malina, Vendela bar klänning därifrån och jag topp, ni hittar den här (klick!). Kjolen är en gammal favorit som jag köpte i Paris för flera år sedan när jag bodde där, får så bra vibes av att ha på mig den <3. Invigde öven mina fina guld-klackar i snöslasket också haha ni hittar dem här (klick!) - för övrigt såååå sköna!

Hallwylska är en av mina favorit-restauranger när de har öppet under våren/sommaren så det var såå mysigt att komma hit nu och få testa deras julbord. För er som varit där vet kanske hur det ser ut i deras innergård? Den är HELT fantastiskt! Nu hade dem dukat upp på innergården inne i ett varmt och mysigt glashus dekorerat med massa fina juliga dekorationer, så otroligt fint var det!

Jag var för övrigt positivt överraskad över deras mat eftersom jag är liksom inget big-fan av julbord MEN älskar att de hade så otroligt brett utbud av ALLT möjligt!

Jag hade med mig dessa mina fina tjejer - Vendela och Sara <3 Sen var även Teo och Max med som tyvärr fick vara framför kameran i detta inlägget ;)

Nemen alltså titta hur fint och mysigt de var!!! Vi var som ni ser kvar länge och vi stannade tills stängning, med allt rätt!

Väldigt väldigt trevlig kväll, speciellt att göra detta på en söndag! <3

Gillar

Kommentarer

spelmissbruksbloggen
spelmissbruksbloggen,
Grymt fint redigerad inlägg och bilder ! 😊
nouw.com/spelmissbruksbloggen
bella_adele
bella_adele,
Älskar den vita kjolen!
nouw.com/bella_adele