Igår hade vi datenight så där spontant, för första gången sen i oktober?
Vi bestämde oss för att gå och titta på Fifty shades freed och den var riktigt bra. Gillade att det hände lite mer i den. Efteråt åkte vi runt i Borgå och träffade lite kompisar och tog varsin Oreo shake i BK.🙈
Vi var hemma typ 12 och vi brukar annars typ sova då. Känns som att vi är typ småbarnsföräldrar utan småbarn.

Idag var vi igen till Helsingfors till någon airsoft butik och till Varusteleka när det skall shoppas krigsgrejer hela tiden. Vi for en sväng via Jumbo före vi ännu kom hem, så vi har hunnit med mycket idag. När vi kom hem var jag så trött och hadd huvudvärk så jag la mig på soffan. Mina föräldrar och min bror var här på kaffe och efter det har jag faktiskt bara chillat.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu senaste veckan har jag haft tid att fundera på mycket. Har försökt vara ute och gå eller göra någon hemmaträning, äta nyttigt och dricka tillräckligt med vatten.

Förra veckan var jag hos läkaren och vi kom överens att jag skall börja med min medicinering som hon skrev ut åt mig i höstas, men som jag vägrat börja med. Nå igår tog jag sista tabletten eftersom jag fått såna biverkningar av dem. Jag ser dubbelt, inte ens mina glasögon hjälper. Har ont i huvudet och mår så där smått illa helatiden. Så nu får vi se om vi hittar något annat alternativ till mitt grymma stressande, som sedan ger mig mentala problem som stör mitt vardagliga liv. Kommer snart att på eget initiativ börja jobba 75% istället för 100 en tid för att se ifall det skulle hjälpa.

Jag saknar verkligen mitt superpsyke som jag hade när jag började jobba, skulle så gärna ha den arbetsmotivationen kvar. Spenderade typ mera tid på jobbet än hemma och det var ju trevligt att ha detdär extra i kassan.

Jag har haft i tankarna att fortsätta studera. Kanske en helt annan bransch, för att ha möjlighet att göra 2 helt olika saker. Eller så satsar jag på sjukskötarstudierna som jag funderat på. Vi får se vad livet hämtar med sig. I allafall så borde jag snart ha klart för mig vad jag vill, eftersom ansökningstiden börjar i mars.

Likes

Comments

Jag har funderat på hur mycket sociala medier ger många unga stress. Man tror att alla lever ett så perfekt liv och har allting tipp topp bra, men en bild på Instagram visar inte allt. En bild visar inte om någon mår psykiskt dåligt, om man har ångest, stress eller kanske självmordstankar. Det kan ge någon ätstörningar för att man tror att man inte duger som man är, för att någon annan poserar, har rätt ljus och filter för att se så jäkla fit ut.
Man glömmer fråga någon hur den mår på riktigt, eller hur man har det. Vi glömmer att prata med människorna i vår omgivning.

Jag är själv också skyldig till att glömma att prata, och jag hatar det. Har någon funderat på att man borde prova logga ut sig från alla sociala medier och se hur länge det tar, före någon ens märker att man inte postat något på länge. Skulle någon ens märka det?

Fast det är kallt, är det så himla härligt väder idag. Så jag bestämde mig för att dricka mitt kaffe ute tillsammans med katten.

Likes

Comments

Igår kastade vi ut gamla bokhyllan och in kom de här istället. Vi skall ännu åka och köpa 2 halvdörrar till hyllan. Är nog nöjd med ändringen och försöker få vårt hem så ljust och hemtrevligt som möjligt.

Igår tog jag också tillfället i akt när det är kallt och kastade ut alla våra täcken och dynor och vädra i några timmar. Kan säga att det var skönt att sova med dem förra natten.

Remonten står lite stilla igen, hoppas på att det snart skulle bli klart...

Likes

Comments

Mina dagar har bestått av att kolla på Greys och dricka kaffe.

Har fått rosor och choklad av Daniel till vändagen

Njutit av vårat hem och försökt äta bra mat.

Varit och hälsat på släktingar och njutit av fint väder.

Likes

Comments

Våran remont går frammåt, äntligen! Vi har nästan allt tapetserat, en panel skall ännu målas och golvet skall ännu läggas, sen är det klart!😍
Vilket betyder att snart kan jag göra en ordentlig städning här hemma.

Som man ser på bilden så har jag målat våran klädhängare svart, tänkte att det kunde passa bra.

Trappan är vitmålad och vi skall ännu bestämma oss för hurudant trappräcke vi skall ha så är det ur världen.

Var så glad imorse när jag vaknade och såg detta, så mysigt!😍

Likes

Comments

Nu har vi fått hem våran nya familjemedlem😍

Härligt att se att den verkar känna igen sitt hem fast den varit borta i 3 månader. Och vårat hem känns så mysigt nu när vi har den hemma!

Idag har jag spacklat väggar här hemma, städat övrevåningen och varit ute i garaget och målat vår klädställning svart.

Vi ändrade också om här igår för att få lite mera utrymme. Rummet känns jääävligt mycket större och vår tv känns så liten, så nu ’måste’ vi köpa en ny hehe.

Likes

Comments

Får riktigt ångest när man tänker hur dagarna springer iväg och det känns att man inte får någonting gjort. För plötsligt är klockan 9 på kvällen och man ska igen börja söka sig och sova. Imorgon flyttar det in en till familjemedlem till oss, väntar så! Vi ska alltså få en katt, eller den har bott i huset tidigare, men nu bestämde vi oss för att den ska få flytta tillbaka och bo med oss. Ska bli så roligt med sällskap. Till våren/sommaren har vi bestämt att vi skall skaffa en kattunge också, bara vi hittar någon som har kattungar.

Likes

Comments

Är trött efter veckans arbetsturer då jag har sååå mycket ännu att ta in. Försöker få mina medicinlov i skick att jag kan börja jobba mera "självständigt". Har en massa hjärtrytmer att lära mig och min hjärna är bara mos.

Igår efter jobbet satte jag på mig varma kläder och gick ut och hämta in en massa ved och bara njöt av den friska luften och solen! På kvällen fick jag något ryck och cyklade på konditionscykeln och gjorde lite hemmaträning ute i garaget (var mitt hemmagym någongång skall bli bara jag orkar börja med det projektet..)

På kvällen fixade jag också smoothie med mango, mangoskyr och en skvätt med nypressad appelsinjuice. Provade att sätta i lite kvarg och mera mango och satte det sedan i frysen ifall det skulle bli glass 😂 Har verkligen snöat in mig på mango, men det är så jääävla gott!​

Likes

Comments

Vårat kaos hemma fortsätter och vi ska nu någon dag åka till Bauhaus för att handla det sista som behövs för att få allting klart.. Trappan var vi drog loss plastmattan ifrån visade sig vara ett större projekt än vi tänkt. Inspirationen att göra allting klart här hemma har också lite sinat. (På bilden ser ni också mina fina födelsedagspresent jag fick av mamma, en aalto skål som passar ihop med min vas som jag fick till examenspresent)

Medan vi satt med mamma och drack kaffe så drog vi på dc-fix på vårat köksbord, det får se ut så här tills min duktiga man har snickrat ihop vårat nya köksbord. Tråkigheten fortsatte och jag drog på mig en massa smink, ville testa mina nya paletter.

Likes

Comments