Hjärnspöken

Denna dag har inte varit den bästa.. Detta mående o hjärnspökena i mitt huvud håller på att äta upp mig inifrån! O ens mående blir ju inte bättre av att ens mens har kommit också.. Så nu har man hormoner som rusar i kroppen också.. Att alltid känna sig ensam, misslyckad, otillräcklig, ful, värdelös o så mycket annat är inget jag vill känna längre.


Jag försöker tänka varje dag att jag är fin o att jag duger precis som jag är men det är lättare sagt än gjort. Att hela ens liv leva med dåligt självförtroende o fått höra negativa saker om en osv har gjort att man tänker som man gör idag tyvärr. O sen allt negativt i ens liv som man har varit med om har gjort att de har blivit värre. Sen vet jag ju att livet inte är en dans på rosor som man brukar säga men de beror ju även lite på vad man har varit med om o hur mycket. O sen så beror de ju även på hur man är som person. Jag är ju en väldigt känslosam person, grymt känslig.


Man jämför sig hela tiden med andra o hur dom ser ut, har de hemma, livs typ m.m. Men de viktigaste är ju att man är frisk, har tak över huvudet o mat. Men i dagens samhälle så är de så mycket mer än bara de. Man ska se ut på ett visst sätt, man ska bete sig på ett visst sätt, man ska ha en Instagram vänligt hem för att få så bra bilder till sina sociala medier.

Det är som sagt så mycket jag har inom mig som jag bara vill få ut men de är så svårt.. För de är så mycket o sen så har jag svårt att uttrycka mig på rätt sätt o så att folk verkligen förstår en.

Men jag försöker kämpa på så gott jag kan o försöker tänka positivt. För de är ju så mycket jag vill i mitt liv men när man mår som man gör så är de tyvärr väldigt svårt att komma dit man vill. Man måste ta en sak i taget o i detta läge så är de mitt mående som kommer först.

Men om de är så att ni vill att jag skriver mer om mitt dåliga psyke så får ni gärna kommentera nedan. Kände nu att jag behövde skriva av mig lite o de är väl för att idag är de en piss dag..

Glöm inte att gilla!

  • 16 visningar

Gillar

Kommentarer