Jag har haft sådan himla tur under graviditeten att jag fått så otroligt bra naglar,  ända gången jag blivit lite smått less på dom faktiskt dom har växt som ogräs! Tidigare har dom varit så dåliga och gått sönder för minsta lilla stöt nu kan man nästan stöta in dom i en betongvägg och ingenting händer!
Är dock sugen på att göra gelenaglar men jag är en sån människa med sån otrolig beslutsångest! Haha 😂  Kan bestämma mig för någonting ena dagen pch sagen efter vill ja nått annat!

Precis här är mitt problem. Älskar rosa men dessa alla är så sjukt snygga. Den i mitten längst ne är todiefor 😍 liksom alla andra 😧

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alltså ja jag vet jag är helt värdelös på att skriva inlägg, det tar ju inte så lång tid att fixa ett inlägg per dag men ändå lyckas man inte det är helt makalöst, nåja jag får göra så gott jag kan och skriva när jag kommer ihåg det :p
Det händer mycket just nu lilleman växer så det knakar han blir snart 3 månader...! det går för fort han har redan börjat använda bodys i 68! Galet va tiden går fort.

liten bildbomb på mitt hjärta 😍❤

Likes

Comments

Att vara hos mormor och morfar en helg med familjen är som semester man blir så uppassad och bortskämd då man är här och det är så skönt emellanåt att kunna få den lyxen. Lilleman trivs också då han får sån uppmärksamhet här ;) haha alla vill hålla och bära runt på honom ❤

Dom fixar tom ner den gamla vaggan som stått på vinden så han har någonting att sova i 😍

Likes

Comments

min son är mer än 5 veckor nu blir 6 veckor på tisdag!  tiden går så fort att man inte hinner me. Han har börjat sova bättre nu på natten när han ha börjat använda pyjamas (eftersom han alltid sparkar av sig täcket då han sover) så nu sover han riktigt långa nätter å det känns skönt fast samtidigt är ja nästan mer trött då han väl vaknar för att äta å byta blöjja vilket ä konstigt...
Just nu är iallafall jag och lilleman hos min mamma å mormor medans sambon är å hjälper en arbetskompis å skruva. Snart bär det av in till byn för att käka pizza med hela familjen ❤

Likes

Comments

idag blir min lilla bebis hela 3 veckor! Det går så otroligt fort känns som att vi nyss låg på BB, jag förstår verkligen när folk säger passa på å mys de går otroligt fort och snart springer han runt och har inte tid för mamma längre.
Min lilla prins 💖

Likes

Comments

vet att det varit uppehåll nu har tänkt flera dagar att jag ska skriva lite men har inte blivit så jag har helt enkelt inte orkat.

Men tänkte berätta att jag har hunnit varit å föda barn och jag fick mig en perfekt liten pojke på 3345g och 50cm lång efter en förlossning som tog över 13h varav 2h bara var krystningar, ska skriva en förlossninsberättelse senare men måste skriva ner en på papper först :) nä det var en jobbig förlossning och jag har haft lite jobbigg efteråt med lite mer nerförsbackar men lilleman mår bra å går upp fint :) Bvc va och gjorde hembesök tidigare i veckan då jag fortfarande är sängliggandes vilket inte känns så kul om ja få säga de själv men en del får lätta och en del får lite mer besvärliga förlossningar så är det bara men ja säger såhär huvudsaken att min prins mår bra!

Min kära son Sebastian bara någon dag gammal 😍😍😍 det bara överöser med kärlek

Likes

Comments

Inatt har det varit en jobbig natt, vilket jag nästan hade räknat med innan jag gick och la mig, då jag började få såna sammandragningar och förvärkar och dom har hållit på hela natten så jag har vaknat ett flertal gånger och knappt kunnat resa mig ur sängen. Men då man samtidigt varit så pinknödig att man knappt har kunnat hålla sig några av gångerna som jag vaknat så var det bara att plåga sig upp, skulle varit bra me blöja ibland ;)
Idag får det därför bli en väldigt lugn soffdag så man få vila lite grann och kanske få bli lite friskare också. Insåg nu i morse att jag håller på att bli sjuk också (typiskt!) känns som om halsen svält upp när man ska svälja inge skönt! :(
Men 5 dagar kvar till det beräknade datumet för lillemans nedkomst vilket känns himla spännande och nervöst. Har fortfarande inte riktigt smält att jag snart ska bli mamma!

Likes

Comments

Idag har både jag och gubben fått massa paket. Blandannat en amningsbh, nappflaskor och min julklapp. Ska tillägga att julklappen komme innan jul egentligen men den var då skickad med posten så någon på terminalen hade plockat ut innehållet och bara skickat en tom kartong till oss men tur som var så va apotea (där produkterna komme ifrån) så underbara och skickade ett nytt paket! Men en sån gång blir man på lite lagomt dåligt humör, speciellt då det bara var julklappar i paketet!
Men idag hämtade vi ut det nya dom hade skickat och allt var kvar i!
Måstr visa nappflaskorna jag köpte också har hört så mycke om dom här twistshake flaskorna så nu när dom hafe mellandagsrea så beställde jag 3st flaskor 1st 180ml och 2st 260ml (tror jag storlekarna var) och gud så snygga dom var ska bli spännande att få prova dem sen :)

Likes

Comments

Japp idag har jag klipp en av hundarna så han fått en nyårsfrilla ;) han blir så söt när man har klippt honom för de blir sån skillnad. Ni får ursäkta den dåliga före bilden då jag glömde att fota honom.
👈 före. under tiden 👆 efter 👉
Men lite impad vart jag över han då han stod så lugnt och stilla hela tiden och verkligen tålmodig. Han blir bättre å bättre mitt lilla monster ;)

Likes

Comments

Idag var vårat sista BM besök innan den beräknade dagen och allting såg bara fint ut, inte gått upp någonting sen förra gången (2 veckor sen) trots all julmat ;) sen såg mitt järnvärde mycke bättre ut och då menar jag mycke trots att jag inte ätit mina järntabletter på typ 2 veckor så de känns bra. Sen mättes magen och vi lyssnade på hjäratat på den lille och det är så mysigt så underbart. Det är 10 dagar kvar nu tills den beräknade dagen är här och som jag nu längtar han får gärna dyka upp efter den 1a januari ;)

Likes

Comments