Hallo igjen!

Da var helgen over for meg, og er endelig hjemme i Krokstadelva.
Helgen har vært veldig fin, har vært hos kjæresten og feiret bursdagen hans. I går hadde vi fest med vennegjengen (yes i got shitfaced), det ble en suksess ettersom han hadde planlagt det en stund :)

Men selvom helgen har vært fin, har tankene svirret rundt. Jeg har hatt litt angst som har gjort meg utrolig sliten. Noe som går innpå min kjære. Jeg vil ikke ødelegge for han eller noe sånt. Jeg bare håper at angsten vil roe seg. Jeg har en del familieproblemer og sliter med traumer etc.

Men nok om det! Helgen var super og kjæresten min får meg alltid til og føle meg bedre :) så i anledning helgen, legger jeg til noen fine bilder :)

Vi sees!

~ gentles0ul
❤️

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei folkens!

Dette er mitt første innlegg på bloggen. Den er ikke helt ferdig designet og ser litt crappy ut nå. Men det vil komme seg etterhvert!

I mitt første innlegg vil jeg fortelle litt om meg selv og hvorfor jeg lagde blogg. Jeg er født sterkt svaksynt, er blind på ett øye og ser ca 5% på det andre. Noe som da har resultert i mye opp og nedturer i mitt liv. Deriblant mobbing, utestenging, lærere som ikke forstår, grensesetting og mye mer.

Jeg vil gå mer i detalj om mitt liv senere, men først vil jeg fortelle litt hvorfor jeg valgte og lage blogg. Jeg vil at folk skal se hvordan et liv som handikappet egentlig er, for det er ikke en dans på roser.

Jeg tror også at dette vil kunne hjelpe meg psykisk slik at jeg vil få ut en del tanker og frustrasjon. Jeg sliter med ptsd og depresjon, så tror dette vil bli bra!

Håper selvfølgelig at dere vil lese mine fremtidige innlegg! Og det er bare å spørre om dere lurer på noe!

~ gentles0ul ❤️

Likes

Comments