Litt sent, men...

I april ble jeg spurt om BeBe ville være med på fotoshoot med hundefotograf Vibeke Brath. Det ville vi selvfølgelig.

Jeg kjente ikke Vibeke, men hundeverden er ikke så stor. Steinar Balken, hadde foreslått BeBe for for henne og det var virkelig en ære, for det er en mann jeg respekterer. Han er så flink i det han gjør, og har utrolig stor kunnskap i sitt fag.

Jeg og Bebe møtte Vibeke en solrik dag, og forholdene var perfekt til fotografering.


You and me, Bebe


Hun tok mange bilder, det ene finere enn det andre, og i ulike posisjoner. Jeg tror BeBe elsket det, for det kan en se ut fra bildene.

Noen av disse bildene skal brukes til noe spennende og spesielt, og det var en stor ære å få være med på dette. Jeg har kun tillatelse til å vise dere annet enn bildene av oss sammen, men om en stund får jeg lov til å publisere de andre også. Jeg gleder meg til å kunne dele det med dere. Den som venter på noe godt...


Dette er typisk BeBe, han skal alltid kose og nusse


Om det er noen som vurderer å ta bilder av hundene sine, så vil jeg på det varmeste anbefale hundefotograf Vibeke Brath. Ikke bare er hun er dyktig fotograf, men hun er så rolig og god mot både hund og eier, ser muligheter ut fra hunden, og er et varmt og herlig menneske en blir glad i.

Se flere bilder på hennes facebook ved å klikke HER

-Jeanette

Likes

Comments

Hunder

Hei alle sammen! Jeg har de siste dagene lekt med tanken på å opprette en blogg. Nå har jeg altså gjort det, så får vi se om det blir noe ut av dette. Bloggen vil i første omgang handle om hverdagen, familie, hunder og utstilling. Det skulle ikke forundre meg om det ble litt om interiør her også.

Jeg heter Jeanette. Jeg bor sammen med min flotte mann og våre 5 hunder. Hundene er av rasen Cavalier King Charles Spaniel. Det er 4 gutter og ei jente. De 11 siste årene har mye av tiden handlet om nettopp hunder, spesielt utstillinger. Dette er en lidenskap mannen min kanskje skulle ønsker ikke var så stor?!Uten om mann og hunder er jeg opptatt av interiør. Nå om dagen holder vi på med å pusse opp stue og kjøkken. Bilder av resultatet vil bli delt etterhvert.

Det å starte en blogg er litt skummelt, for en vet ikke om man når frem til lesere, eller om noen i det hele tatt vil bruke tid på det. Om noen skulle vise interesse for det jeg skriver og deler gjenstår å se.

Ønsker dere alle en fin kveld! :)

Likes

Comments