Ja äntligen Tisdag 🙃 mina två ögonstenar...älsklingar....ja mina barn kom hem idag 🤗 dom har bara varit borta 5 dagar men läns som en evighet, tramsigt? Japp! det vet jag 😁

Jag har varit en runda i Ystad också idag, hälsa på min systerdotter och klippte klorna på lilla Willda 🐾🐾 alltid trevligt att träffa henne.
Efter att jag kommit hem igen har jag hunnit slänga in i tvättmaskinen och fixat middagen till sambon kommer från jobbet, nu sitter jag vid datorn en stund och dricker kaffe (kanske jag blir av med min envisa förkylning också snart)
Kärlek till alla ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sov länge idag då Fredrik var chaufför kl 01.44, så klart fick jag följa med o se till att han höll sig vaken och det gjorde han som tur var.
Men när vi väll steg upp imorse så bestämde vi att det skulle städas o tvättas idag då vi ändå var barnlediga och inte hade något annat planerat, senare ikväll åkte vi till min mamma på landet och hälsa på och fick lite middag (vilket var tur då ingen av oss orka göra middag idag) på väg hem sen blev det en sväng till affären o köpte lite onyttigheter som vi skulle ha till filmen vi såg ikväll och nu har vi hoppat i säng för imorgon är det en ny dag att ta itu med :)
Sov gott och ha det så bra...

Nellie somna på soffan

Likes

Comments

Då provar jag att göra mitt första blogginlägg då :) 

Har varit en riktig "lat lördag" idag vi har inte gjort något vettigt alls, drack kaffe hos en väninna och låg sen på soffan och såg film.

kl 01.44 ska vi köra och hämta min syster vid tåget då hon varit ute och festat.....nu ska jag försöka sova lite innan vi ska upp igen, så ha det bra så länge. 

Likes

Comments