Header

Hola! Siden jeg har startet på skolen så har jeg måttet investere i "kjedelige" ting. Disse produktene
kommer til å bli en stor del av hverdagen. Håper det blir brukt :-)

Alt dette er kjøpt fra Elkjøp.
- Printer, Canon iP2850
- USB, SanDisk med 16 GB lagringskapasitet
-​
 Blekkpatron for farger, modellen 546
- Harddisk, Seagate med 1TB largringskapasitet
- Polarklokke, m400 med pulsbelte

Hva har du kjøpt til skolestart?

- Gene

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hellooo, tenkte kanskje å fortelle hvorfor bloggen heter Gene. Det var en gang en liten jente som skulle fotballkamp på Sandarcup, i Sandefjord. Den lille jenta hadde en hissig, men en rettferdig trener. Treneren hadde en tendens til å kjefte og rope for mye. Jenta var i et fint driv og passerte 1-2 motstandere, plutselig mister hun ballen og treneren roper "​​​kom igjen A GENEBOY!". Jenta snudde seg og lurte på hvem i h**** denne geneboyen var.. også tenker hun seg om..Det var hennes mellomnavn, Gene. Men hvor kom boy fra?

Helt siden den dagen har kallenavnet mitt vært fra genebooy, gene, ginii, juligene og masse mer. I tillegg til dette så er jeg veldig stolt av navnet Gene, for det er ikke veldig mange som heter det. Derfor heter bloggen akkurat dette - spesielt, men særegent.

- Gene

Likes

Comments

Hola! Tid for ukeeeens :-)

Ukens høydepunkt
Jeg fikk kjørt en ordentlig treningsøkt med hovedfokus på mage med ei venninne! Det er veldig lenge siden jeg har trent på Akropolis og trent styrke, så det var veldig veldig deilig. Jeg kommer til å dele noen mageøvelser på bloggen snart.

Ukens opptur
Jeg fikk lønn! Haha. Det å få lønn er seriøst det beste, hvertfall etter ferien. Brukte litt for mye penger i ferien. Guilty pleasure? YES.

Ukens nedtur
Tapet mot Porsgrunn var ganske surt, siden vi fikk til det vi skulle fokusere på. Men det raknet litt.. De har vært i 2. Div og det merket vi. De er hurtigere og mer "fotballsmarte" enn det vi var.

Ukens TV- serie
Helt klart GOT! Game of thrones in my heart. Denne serien må man bare se, for det blir bare bedre og bedre.

Ukens sang
Tired av Alan Walker, Kygo Remix.

Ukens innkjøp
Ukens innkjøp må ha vært Donutsene jeg kjøpte fra Rema i går. De var helt fantastiske, selvom de ikke er like gode som fra Dunkin Donuts.

Ukens cravings
Smash!! Smash har blitt min nye favoritt når det gjelder godteri. Det salte og det søte sammen er en så perfekt kombo! Haha.

Ukens tanke
At jeg i morgen skal være på skolen fra kl. 09.15 til kl. 19.00. Første skoledag blir bra det..Det blir en laaang dag. Men jeg ser frem til å møte nye mennesker, lærere og alt som er nytt.

Akkurat nå
Gjør jeg meg klar til kamp mot Teie. Sitter på sofaen og går gjennom gamle kampreferater.

- Gene

Likes

Comments

Hello! Jeg klarer ikke å beskrive hvor mye YouTube betyr for meg. Jeg legger ikke ut noen ting, men jeg elsker at alle andre gjør det. YouTube har på en måte hjulpet meg ganske mye, sammen med alle andre sosiale medier. Dette gjelder da sminke, trening, kosthold, osv.. Jeg har lært hvordan man skal konturere, farge brynene, ta forskjellige varianter av pushups, hvordan lage mat - eller bare sitte og dagdrømme om at du er i Marbella med Jon Olsson og Jannid.

Etter en lang dag på jobb, så er det to ting som gjør meg lykkelig: mat i kjøleskapet og en ny video fra de jeg abonnerer på. Kall meg rar, men akkurat det der er seriøst lykke.

De jeg abonnerer på og ser mest på er disse:

Jon Olsson

Mark Wiens

Ellen Fisher

Sammy Robinson

Bretman Rock 

Hvem abonnerer dere på?

- Gene

Likes

Comments

Hola! Er det en farge jeg virkelig elsker så er det rød. Det er så sexy og "kvinnelig". For 2-3 måneder siden så fant jeg en råkul jakke som bare skrek etter meg. Jeg skulle egentlig bare se på jakken og prøve den, men det endte med impulskjøp. Den var heller ikke så dyr i og med at den kommer fra junioravdelingen. Jakken kostet 300-400kr tror jeg, og det er billig i forhold til hva den kostet hvis jeg hadde kjøpte den på «voksenavdelingen». Jeg fikk hvertfall mye for pengene og det er jeg veldig glad for. Med denne jakka ser jeg mega kul ut. Hehe.

​- Gene

Likes

Comments

Hei! Sitter her i skrivende stund og undrer på hva jeg skal skrive om. Jeg hører regnet falle nedover på vinduene og den følelsen av at sommeren snart er borte, skremmer meg litt. Kveldene blir mørkere. Vinden blir bare kaldere og kaldere. Blomstene begynner å visne og bladene falle. Hvor ble det av sommeren?

Jeg føler at jo eldre man blir, så går tiden mye fortere. Til tross for at jeg bare er 20 år, så har jeg lært å verdsette tiden enda mer og gripe dagen på best mulig måte. Fortiden passerer like fort som fremtiden kommer.

Denne sommeren har vært bra. Jeg har fått opplevd veldig mye natur og stadig nye opplevelser, både mat og tur opplevelser. Fått være med mennesker jeg er glad i og setter pris på. Trent både bra og optimalt i forhold til hvilken form jeg vil være i. Men det har jammen meg gått veldig fort. Alt jeg har opplevd i sommer er nå bare minner. Litt trist egentlig. Nå venter høsten med flere utfordringer og flere nye opplevelser. Studietiden har startet. Fotballsesongen har startet. Jobblivet har startet. Nå er det bare å komme i rutinene og gjøre det beste ut av det. Så til alle som er i samme situasjon, lykke til!

- Gene

Likes

Comments

Jeg gikk gatelangs byen Cortina i Italia. Solen er gjemt bak skyene. To gamle mennesker holder hender. En typisk familie som vandrer gatelangs med babyvogn og hunden ved siden av. Et ungt par sitter på en cafe og nyter hverandres selskap. Og her står jeg og får øye på en veske fra Guess. En veske som jeg aldri hadde trodd jeg skulle bli forelsket i. Ikke fordi den var på salg, men fordi den hadde noe særegent. Vesken var ikke typisk meg. Vesker har jeg aldri brent noe for, men akkurat denne var litt spesiell. Jeg bare elsker deen! Den passer veldig til et antrekk der du har denim on denim.


- Gene

Likes

Comments

Hola! Her er da juli i bilder.


Likes

Comments

Hola! Jeg tenkte å kjøre "ukens", der jeg forteller om høydepunkt, opptur, nedtur, cravings, osv.. Litt copycat må man da være :-) Så kjøøør ukens..

Ukens høydepunkt
Ukens høydepunkt var at jeg tok meg tiden til å rydde rommet mitt. Det så seriøst ikke bra ut, masse klær overalt og alt var bare et stort kaos. Så jeg tok meg selv i nakken og begynte å støvsuge, vaske og brette. Klapp på skulderen!

Ukens opptur
Ukens opptur var at finværet kom på plass igjen og jeg fikk solt meg. Jeg virkelig elsker når det er varmt og at man kan sole seg.

Ukens nedtur
Ukens nedtur var at siden mamma skulle på ferie med kjæresten i en uke, så måtte jeg være litt husmor for brødrene mine. Selvom de er 18 og 15 år. Da har jeg måttet kjøpt inn litt mat, vaske og lage middag hverdag.

Ukens TV- serie
Det må vel være Life Of Kylie. Av en eller annen grunn så elsker jeg serier som omhandler andre mennesker.

Ukens sang
Ukens sang må være "Bængshot" av Linda Vidala feat. KingSkurkOne. Fått helt hekta på den!

Ukens innkjøp
Ukens innkjøp må være strikkene fra Candleart, BB kremen og fuktighetskremen til henda fra The Body Shop.

Ukens cravings
Ukens cravings har vært vann med sitron! Ahh, jeg elsker det. Det gjør huden så mye finere og man føler seg freshere og "sunn". Haha.

Ukens tanke
Uken tanke har vært om jeg skal investere meg i et ordentlig kamera, der jeg både kan ta bilder og videoer med ordentlig kvalitet. Burde jeg?

Akkurat nå
Akkurat nå sitter jeg på sofaen og slapper helt av. Vurderer også om jeg skal lage vann med sitronbåter i.

- Gene

Likes

Comments

Hola! Akkurat nå befinner jeg meg på Geilo. Dette stedet er så vakkert! Naturen og omgivelsene er bare amazing, selvom det ikke skjer så mye her. Det er ikke akkurat Oslo City, med masse folk og støy. Trenger du å finne roen for en helg eller bare lyst til å komme seg unna byen, så er det bare å dra hit! Fred og ro i sjela får du hvertfall. Disse bildene er tatt fra forrige gang jeg var her, på telttur. Da var jeg på et sted kalt Hein. Geilo, du er rett og slett bare fin.

- Gene

Likes

Comments