Oturs-torsdag

Truckerlife

Japp de kan man lugnt säga.....
Torsdagen började bra, men slutade dock sämre 😕

Jag hade tid på Ryds bilglas på eftermiddagen då framrutan skulle limmas igen pga vatten som rann in, men så blev inte fallet!

I korsningen till Ryds står de en refug med stolpe med vägskyltar på, solen skiner rejält mycke och väldigt lågt vilket bländar mig helt och hållet i backspegel och de tar bort hela synfältet till vänster dit jag skulle köra och de resulterade i att jag körde rakt på stolpen och över refugen, och de repar upp HELA tanken till motoroljan och bucklar sönder frontbågen och bredlastskylten samt vindrutetorkaren på lastbilen 😞
Snacka om att jag fick panik och började gråta, jag hörde lixom bara smällen, såg ju ingenting förns efteråt.
All motorolja läckte ut på gatan som tur i oturen så va Magnus redan där för att hämta mig men han drog fram en svart väska från min bil och fram med grejer jag aldrig sätt förut för att försöka stoppa oljan från att rinna ännu längre, samt att han ringde bärgare och dom ringde räddningstjänsten som kom efter typ 20min..
Jag stod lixom bara och skakade typ, va så chockad så jag visste inte vad jag skulle göra...

Räddningstjänsten ringde kommunen som fick komma dit och sanera allt, dom hade slängt på 3 säckar med absol på oljan och de måste saneras, vilket kommunen gör..

Men tack och lov så blev inte jag skadad eller någon annan för den delen heller... de va lastbilen och stolpen som tog smällarna..

??
  • Truckerlife
  • 199 visningar
  • Nära Gråbo

Gillar

Kommentarer

svenssonrebeckaa
svenssonrebeckaa,
Så tråkigt 😟 <3
nouw.com/svenssonrebeckaa
gelanorman
gelanorman,
Förhoppningsvis blir den klar imorn men vet inte ännu 😕❤️
nouw.com/gelanorman
Anette,
Jag är så himla glad och tacksam att du klarade dig utan en skråma <3
Mayasmatte.blogg.se
gelanorman
gelanorman,
jag oxå ❤️
nouw.com/gelanorman